آشغال شده من از عید که کاهش سرعت رو حس میکنم واقا اوضاع خراب شده ان شا ا... به سزا عمل میرسن با این خدمات آشغالشون پول میدی و اعصابت خورد میشه؟!
آشغال شده من از عید که کاهش سرعت رو حس میکنم واقا اوضاع خراب شده ان شا ا... به سزا عمل میرسن با این خدمات آشغالشون پول میدی و اعصابت خورد میشه؟!
عوض شما من همونطور که ده و دنیاا میدونن جگر سه ای اس پی رو کباب کردم .خدایی کباااااب......
ریسش شبا خواب منو میبینه!!
یه روز نت من کند بشه نت خیلی ها کنده میشه!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سالی که که نکوست از بهارش پیداست.
زلزله .مرگ هنرمندامون. باخت تیم های فوتبال.وضع اینترنت.
اسم سال رو هر چی میزارن برعکس میشه.سال جهاد اقتصادی که شد جهاد اختلاسی. حالا ببینیم حماسه سیاسی چی میشه ;p
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ولی من در کل اینو فهمیدم زمانی که شما از یه شرکت اینترنت و خدمات دریافت میکنید اونا سرعت و کیفیت خدماتشونو با سرور های داخلی میسنجن و پیش خودشون میگن بهترین خدمات و سرعتو میدن ولی اگه نسبت به سرور های خارجی بررسی بشن فاجععن
حتی تو سایتشون وقتی میری نرمافزاری برای تست سرعت اینترنتی دارن که ازشون خریدی و اونو با سرور های داخلی تست میکنن نه خارجی
آخر سر هم میگن به به عجب کیفیتی میدیم بیرون![]()
وب سایتای خصوصی هیچ کدوم حاضر نیست بیان روو سرور ملی... همین p30world خودمون روو سرور هلنده ( یا آلمان دقیقا یادم نیست ) ... اکثر سایتهای دانلود فارسی روو سرور هلنده و آلمانه و ... هست... من که دانلود سنتر روو بستر ملی ندیدم.... فقط چنتا سایت های دولتی مثل بانکها و سنجش( من توو عمرم یه بار رفتم سنجش ) و سایتهای به درد نخور.... من که فقط ورزش 3 رو میرم روو بستر ملی....
جالبه اینترنت ملی هم میفروشن
![]()
Last edited by arashsard; 13-04-2013 at 00:45.
دردی که کل کشور میکشه هم از همینه دقیقا . رقابت درونی .
بعد از اون طرف نرخ تورم 31 درصد اعلام میشه .
یعنی در حالی که رقبا قیمت مصرف کننده رو هم تراز هم بالا میبرن و باعث تورم میشن هیچ افزایش کیفیتی ارائه نمیدن . خداییش الان از همون اول که اینترنت کشورمون همونی بوده که هست . در حالی که ظاهرا هم خیلی افزایش قیمت نداشتیم ولی از راههای دیگه مثل دزدی جبرانش رو میکنن . تازه امسال سال افزایش قیمتهای اینرنته خدا به داد برسه . ولی ایا ذره افزایش کیفیت داشتن ؟
منظور شما یعنی قطع شدن کلی شبکه خارجی
بله مشکل حل شد همه خوشحال شدیم![]()
دقیقا ، یکی از علت هایی که قیمتا رو زیاد بالا نمیبرن همینه که کیفیت اینترنت خارجی رو به حالت رکود و روز به روز بدتر شدن میبرن پس از هزینه اضافی فرار میکنن
الان اگه کسی بتونه آمار بگیره واقعا چند درصد کاربرای اینترنت برای اینترنت داخلی هزینه می کنن نمونش همین فیسو بوک
الانم همشون خودشونو به کری زدن و نمیشنون که کاربرا فقط با سرور های خارجی سرو کله میزنن
اینجور صحبت ها اصلا فایده نداره چون اونا عرضه هیچ کاری رو ندارند به جز فیلنرینگ
من چند ساله که کاهش سرعت رو میبینم
اوضاع خراب بوددددددد
امیدی هم به بهتر شدن وضع اینترنت ندارم
اصلا اسم این اینترنت ما اینترنت پرسرعت نیست هیجی اصلا جر خدمات به حساب نمیاد
فحش و نقرین ما تاثیری نداره و شده گفته های عادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)