سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
مدلی که تو ایران موجوده و اکثرا هم همین مدل رو میخرن NWZ-173 هست قیمت 4 گیگ حدود 230 تومانه نیازی هم به هدفون نداره کیفیت ایرفون خودش راضی کنندست .
اگر دیدی راضیت نمیکنه خود سونی هدفون مناسب این پلیر رو داره که بسته به بودجت میتونی انتخاب کنی .
سلام
می خواستم یه پلیر خوب تا قیمت 300 تومان که فرکانس ریسپانس با بازده بالا داشته باشه و رم 16 گیگ بخوره یا قابلیت اضافه کردن رم داشته باشه رو معرفی کنین....فقط واسه فایل های صوتی مختلف میخوام....اندازه کوچیک...نمایشگرم نداشت مهم نیست....فقط واسم کیفیت صدا و تفکیک مهمه چون میخوام یه هدفون in ear درست حسابیم بگیرم براش..ممنون میشم راهنماییم کنین..![]()
سلام. من دنبال یه وسیله ای می گردم که ضبط و پخش (ضبط صدای ostade avaz) عالی باشه. ممنون می شم راهنماییم کنید. تا 500 یا 600 هم بودجه دارم. توی تاپیک قبلی فقط جناب پیس فول جواب دادند. دوباره اینجا گذاشتمش.
Last edited by ticktack1; 01-05-2013 at 17:38.
یه سری ضبط کننده های صوتی هست که خوبش از 400 تومان شروع میشه تا 700 تومان که با کمترین نویز و بالاترین کیفیت به صورت استریو و نزدیک به صدای واقعی هر صدایی رو ضبط و پخش میکنن ( در واقع همون ام پی تری پلیرن ولی با سیستم فوقالعاده ضبط صدا )
بیشتر مدل های ضبط صدای حرفه ای از برند سونی هست برو نمایندگی سونی ببین چقدر میخوای هزینه کنی و انتخاب کن اینم چند مدل که موجوده :
میتونی از ام پی تری پلیر های عادی استفاده کنی ولی مشکلشون اینه که یکم تغییر تو تون صدا ایجاد میکنن و رنج فرکانسی محدودی رو ضبط میکنن و بیشتر بدرد بردن سر کلاس درس و ضبط صدای استاد میخورن تا ضبط موسیقی و آواز و ...
Last edited by Danial_4139; 01-05-2013 at 18:45.
سلام دوستان
من بالاخره تونستم یه cowon i10 بخرم
ولی یه مشکلی باهاش دارم اونم تاچ پدشه
تاچ پدش خیلی حساسه و خوب عمل میکنه ولی مشکل وقته که میخوام آهنگ رو بزنم به جلو یا عقب
خیلی خوب کار نمیکنه چون من تو فیلم تو یوتیوب دیدم که با یه حرکت از اول آهنگ برد آخر آهنگ و این که تا 5 تیر بیشتر گارانتی نداره به نظرتون باید چه کار کنم مشکل از کجاست؟(من نمیتونم باهاش کار کنم یا مشکل از دستگاهه یا محافظ
که روشه و مال خودشه و من هنوز نکندمش)
ممنون
کسی نیست راهنمایی کنه دوستان
اگر دستتون رو روی تاچ پد بکشین روی خود اهنگ میره جلو
ولی اگر بخواین بره اهنگ بعدی باید گوشه های تاچ پد رو یک بار لمس کنید
برای تنظیم اینکه چقدر روی اهنگ بره جلو:
setting
music
seek interval
برای تنظیم حساسیت تاچ
setting
system
touch sensitivity
موفق باشید.
Last edited by t-jays; 05-05-2013 at 01:06.
ممنون
بازم شما به داد ما رسیدید.
ی ریکوردر برا ضبط صدا تو کلاس میخام
حدودا چقدر هزینه کنم مناسبه ؟
با چقدر میشه ی ریکوردر خوب تهیه کرد ؟
و
چه مدل هایی هست ؟
میدونم یکم کلی پرسیدم و بودجه ندادم
ولی خداییش نمیدونم تا چقدر میشه ی وسیله مناسب پیدا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)