سلام دوستان.یه هارد ssd خریدم.آیا اگه جای درایو نوری بزارمش سرعتش نسبت به جای هارد اصلی کمتره؟یا فرقی نمیکنه؟
سلام دوستان.یه هارد ssd خریدم.آیا اگه جای درایو نوری بزارمش سرعتش نسبت به جای هارد اصلی کمتره؟یا فرقی نمیکنه؟
لطفا راهنماییم کنید دوستان.الان هم هارد ssd رو خریدم و هم HDD CADDY خریدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا واقعا پورت sata در لنوو z500 قسمت درایو نوری با sata هارد اصلی از لحاظ سرعت فرقی دارن؟
سلام.
دوستان من یه چند وقت پیش لپ تاپم ارور blue page میداد که اگر دیده باشید صفحه آبی رنگی هست که در کل وقتی داشتم با لپ تاپ کار میکردم به صورت ناگهانی لپ تاپ روی این حالت میرفت و خاموش میشد و در ضمن حدودا چندین ماهه که سرعت لپ تاپم خیلی اومده پایین و خیلی هم هنگ میکنه و کند کار میکنه و حتی با ریختن چند بار ویندوز و پاک کردن کلی هارد لپ تاپ هم درست نشد.
حالا امروز دیگه کلا وقتی از صبح لپ تاپ رو روشن میکنم اصلا هیچ صفحه ای بالا نمیاد. یعنی لپ تاپ فقط روشن میشه اما اصلا صفحه را نمیاره.
اگر کسی میتونه کمک کنه .
با تشکر
مشکل از هارد لب تابه
این مشکل رو منم دارم که خیلی بدتر شده
بهترین کار خرید یه هارد دیگه است
سلام دوستان
آخرین درایور گرافیک اینتل تو سایت خود لنوو برای همین لبتاب ورژن 9.17.10 ثبت شده
و ورژن های جدید رو متاسفانه نصب نمیکنه
میخواستم بدونم روشی هست که این ورژن جدید هارو رو ویندوز 8.1 نصب کرد؟
سلام دوستان هنوز هم واسه نصب ویندوز 10 روی z500 مشکل درایور و این چیزا هست یا دیگه مشکلی نیست قبلا نصب کردم راضی نبودم و برگشتم روی 8 الان بهتر شده که نصب کم ؟
میتونی نصب کنی... تمام درایورات رو هم دونه به دونه از خود سایت های برند قطعه بگیر نه سایت لنوو
سلام دوستان
بعد مدت ها اومدم دوباره با یک مشکل
ویندوز 10 اپدیت کردم به اخرین نسخه ولی نور صفحه نمایش مشکل پیدا کرده . تو ویندوز کم میشه و دیگه تغییر نمی کنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
با تشکر
مشکلی که هست اینکه
ایا برای شما هم روی ویندوز ۱۰ ضعیف عمل میکنه ؟ منظورم ب لحاظ سرعت عملکرده سرعت بوت شدن و اینا!
برای من ک اینطور بود و بازگشتم ب ۸.۱
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان مانیتور ااین لبتاب رو عوض کرد با یه چیز بهتر؟شدنی هست؟
مثلا من میخوام از یه ips lcd فول اچ دی استفاده کنم چون خیلی کیفیت داره،واز طرفی همین لب تاب نیازهامو برطرف میکنه و نمیخوام هزینه کنم و یکی دیگه بخرم.آیا این کار شدنی هست؟مشکلی پیش نمیاد؟درست و درمون میشینه توی لب تاب؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)