هارد 1 ترا 7200 دور برای این لب تاب هست؟
قیمتا چجوریه؟
هارد 1 ترا 7200 دور برای این لب تاب هست؟
قیمتا چجوریه؟
یه هارد ssd 128 گرفتم گذاشتمش جای هارد لپتاپ، هارد خودشم با کدی گذاشتم جای درایو نوری ویندوز رو روی ssd نصب کردم
لود ویندوز از 10 دقیقه رسید به 10 ثانیه!!
سلام
کل کاری که کردی چقدر برات هزینه برد؟ و میصرفه اینکار؟
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 165 تومن و یک کدی برای تبدیل به قیمت 50 تومن
به نظر من ارزشش رو داره البته بستگی به نوع مصرف داره، برای من خیلی مهمه نرم افزارها و ویندوز فورا لود بشن که الان دیگه چیزی به معنی لود وجود نداره
دوستان سلام، ببخشید ک دیر دارم این سوالارو میپرسم، اما 2هفته ست که ویندوز 10 نصب کردم اما قابلیت راست کلیک با 2 انگشت کار نمیکنه!!!!
راست کلیک با 3انگشت و 4 انگشت کار میکنه اما 2 انگشت برای راست کلیک متاسفانه کار نمیکنه..
5تا درایور تاچ پد نصب کردم که جواب نداد،، سخت افزار تاچ پدم از ELAN هست....
یه درایور، یا یه تنظیم از رجیستری بهم یاد بدید ممنون میشم..
یه مشکل دیگه هم دارم اینکه: بعد نصب W10 و آپدیت خود ویندوز تو روزهای اول، آپدیت اوتوماتیک رو غیر فعال کردم، امروز بعد 10روز رفتم تو ویتدوز آپدیت دیدم چنتا آپدیت سکوریتی تو لیست هست که اگه بخوام دانلود و آپدیتش بکنم یه چیزی حدود 11 گیگ حجم میبره![]()
به نظر شما اجازه آپدیت این 11گیگ رو بدم؟؟؟
هارد 7200 دور هم روی این مدل میشه نصب کرد؟
قیمتش چطوریه؟
سلام. بله که میشه. شما میتوانی هارد 5400 را با 7200 عوض کنی.
چه ظرفیتی مد نظرت هست؟
یک ترا یا دو ترا
عزیز تو تهران از کجا باید برم بگیرم ؟ چند جا پرسیدم نداشتن
بودنش که هست ولی کم هست و باید بگردید.
قطعات کامپیوتر را یا بیایید خیابان ولیعصر و از بازار رضا و یا پاساژ ایران و یا از سایتها خریداری کنید.
در پاساژ ایران احتمال پیدا کردنش بیشتره.
کیبورد لپتاپم خراب شده
بعضی از حروف کار نمیکنه مثه qwer uiop 9
اما بعضی موقع ها شانسی درست میشه تا ۱ روز هم مشکلی پیدا نمیکنه ولی فردا باز خراب میشه
از ویندوز هم نیست چون توی بوت خاستم پسورد بزارم دیدم اونجا هم کار نمیکنه
کسی کیبوردش اینجوری شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)