دقیقا همینطوره Y500 و Y510 هم این قابلیت هارو داره.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دقیقا همینطوره Y500 و Y510 هم این قابلیت هارو داره.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم دقیقا نمی دونم ولی این آدرسو ببین یه چیزایی راجع به مدل هارد این لپ تاپ نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید بیشتر چیزایی که گفته تبلیغاتی باشه ولی خب منظورم از هارد هیبرید این بود.
سلام دوستان
کدام گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
ممنون از جواباتون
دوستان من تا الانش نتونستم از بلوتوث این استفاده کنم
شما چطور انجامش میدید؟
از دوستان کسی میدونه این درایور هایی که نصب نشدن مال کدوم سخت افزار هستش من که همشو رو نصب کرده ام .
برای استفاده از بلوتوس باید روی علامتش تو گوشه پایینی ویندوز کلیک راست کنید و از اونجا add device رو بزنید و از اونجا گوشیتون رو اضافه می کنید و بعد از مای کامپیوتر مثل مرور معمولی تو گوشیتون میگردین و کپی و ... رو انجام میدین .
هیبرید به معنی ۲ گانه بودن یا ۲ کاره بودن هستش و هارد هیبریدی هم یعنی همزمان یکطرفش HDD و طرف دیگرش SDD باشه
الان اون لینک تبلیغِ هاردی هست که من تعریف کردم و هیچ ربطی به Z500 نداره.
منم هرکاری کردم نتونستم استفاده کنم.100 تا درایور واسش گرفتم جواب نداد
کلا بیخیال بلوتوس شدم
البته رو ویندوز 7 مشکلی نداشتم.از وقتی 8 و 8.1 نصب کردم کلا بلوتوس رو بوسیدم گذاشتم کنار
من الان روش 7 64 بیت نصب کردم اما بلوتوثشو نتونستم راه بندازم
شما گوشه ی پایین ویندوز علامت بلوتوس هست یا کلا تونسته ای درایورش رو نصب کنی یا هنوز نصب نکرده ای ؟ اگه آره که تو پست بالایی گفتم چه جور ازش استفاده کنی اگه نه از سایت لنوو بگیر راحت نصب کن. رو سیدیش مال 8 ه رو 7 نصب نمیشه .
سلام دوستان یه سوال
سرعت انتقال فایل بین 2 تا درایو تو ویندوز 8 64 بیت چقدر باید باشه ماله من بیشتر از 20mb/s نمیشه که فکر کنم عجیبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)