سلام
منم از توی لبتابم ی صدای جلزی میاد نمیدونم برای چیه؟
warning مربوط به reallocated event count میده بهم
سلام
منم از توی لبتابم ی صدای جلزی میاد نمیدونم برای چیه؟
warning مربوط به reallocated event count میده بهم
Last edited by zeinabamiri70; 27-04-2016 at 22:22.
سلامنوشته شده توسط zeinabamiri70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه HD TUNE یه عکس از تب health بگیرید ببینید مشکل از هارد نیست
البته برید تو تایپیک مشکلات هارد بپرسید بهتره
سلام
چراگرفتم توی برنامه مربوط به health همین ارورو داد reallocated event count هشدارداد. باید چیکارش کنم؟
سلام دوست عزیز لپ تاپ بنده هم ایسوس هست از روزی که تحویل گرفتمش یه ضدایی میشنوم مث چکیده قطره اب فاصلش 8 ثانیه اس بعدی میشه 10 ثانیه بعدیش 12ثانیه بعده یرزایی صدا نداره حتی، بیشتر شب که همه جا ساکته میشنوم، هارد کاملا سالمه، دماش اوکیه
طبیعیه این صدا؟ وقتی هارد شروع میکنه کار کردن یا صدای چرخش فن رو میشنوم چرخش فن که کم میشه یا هارد فعالیتش کم میشه چلیک چلیک اش شروع میشه مثلا همین الان که دارم تایپ میکنم یدونه صدا داد فقط.
سلام دوست عزیز لپ تاپ بنده هم ایسوس هست از روزی که تحویل گرفتمش یه ضدایی میشنوم مث چکیده قطره اب فاصلش 8 ثانیه اس بعدی میشه 10 ثانیه بعدیش 12ثانیه بعده یرزایی صدا نداره حتی، بیشتر شب که همه جا ساکته میشنوم، هارد کاملا سالمه، دماش اوکیهنوشته شده توسط payma [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبیعیه این صدا؟ وقتی هارد شروع میکنه کار کردن یا صدای چرخش فن رو میشنوم چرخش فن که کم میشه یا هارد فعالیتش کم میشه چلیک چلیک اش شروع میشه مثلا همین الان که دارم تایپ میکنم یدونه صدا داد فقط.
سلامنوشته شده توسط psycho7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
◼️ وقتی که داره صدا میده ، لپ تاپ رو افقی به دست بگیرید و تکون بدین به بالا پایین و چپ و راست .
اگر صدا کم و زیاد میشه و یا قطع میشه پس صدای فنِ خنک کننده هست
اگر کیفیت موتور لپ تاپ پایین باشه از همون روز نو بودنش صدا میده ولی در لپ تاپهای باکیفیت سالها طول میکشه تا به صدا بیافته
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
.
[b
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)