سلام دوستان ...
در این تایپیک می خوام ببینم به نظره شما مایا بهتره یا 3d max با دلیل . البته به نظر من مایا و مکس مکمل هم اند . مثل دو تا دوست
تغصیر ماست که اونا رو رقیب هم می بینیم.
سلام دوستان ...
در این تایپیک می خوام ببینم به نظره شما مایا بهتره یا 3d max با دلیل . البته به نظر من مایا و مکس مکمل هم اند . مثل دو تا دوست
تغصیر ماست که اونا رو رقیب هم می بینیم.
Last edited by GOLDFINCH; 04-06-2013 at 18:21. دليل: نظرم عوض شد .... دی
اینا کاربردای مختلف دارن
اگه میخوای ببینی هرکدوم تو چه زمینه ای بهترن ببین شرکتای بزرگ تو چه زمینه ای از هر کدوم استفاده کردن
مثلا انیمیشنای خوب دنیا همشون با مایا ساخته شدن در صورتی که حتی پیکسار هم برای مدلسازی انیمیشناش از تری دی مکس استفاده میکنه
یا جلوه های ویژه مخصوصا زیاد با مایا کار شده ولی بیشتر کارای تبلیغی و معماری و صنعتی با مکس ساخته میشه اونم باز به خاطر مدلسازیش
کلا هم فرقی نمیکنن
البته جز مایا و مکس هم سافت ایمیج هست که خیلی قدرتمنده
سلام
برای کار بین المللی مایا بهتره ، یعنی شرکتای خارجی اونی که مایا بلد باشه رو بهتر استخدام می کنن
همینطور مایا خیلی خیلی خیلی پیچیده تره ، یه جورایی انتها نداره
توی ایران از مکس بیشتر استفاده میشه ، دیگه انتخاب با خودتونه
یه جا شنیدم میگفتن برای مدلینگ مکس بهتره ولی برای انیمیت و رندر مایا قوی تره
موفق باشید
من به میزان لازم با هردوشون کار کردم.. زمینه ی کارم طراحی دکوراسیون و نمای بیرونی بود بیشتر.
اگه شـــما هم در این زمینه میخواین کار کنید به نظر من قطعن 3ds max بهتره ، ابزارهای مدلسازیش
مختـــص معماریه.. البته من با هردو برنامه کار طراحی سازه انجام دادم، انصافن انعطاف مکس بیشتر
بود. توی رندرینگ هم خیلی باهاش راحت بـــودم.. از لحاظ متریال هم باز به نظر من مکس بهتره. الگو
های آماده در برنامه ی مکس خیلی بیشتر از مایا هست. در مایا خیلی باید حرفه ای باشی تا بتونــی
متریال های آماده ی مکس رو خودت بسازی. اما در زمینه ی کاراکتر و متحرک سازی مایا محشره ؛
با همه ی این اوصاف مــن خودم همیشه یک مایاکار بودم و از مایا لذت بردم و بیشتر کارهای معماریم
رو حتا با مایا در آوردم. البته هیچوقت از منتال ری مایا رضایت کافی رو نداشتم.
تا جایی که من اطلاع دارم استودیوی پیکسار کلا برای انیمیشنهایی که میسازه از محصولات خودش استفاده میکنه...نوشته شده توسط SSS_HHH_OOO [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای انیمیشن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای Render از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...
3ds Max نسبت به Maya آسونتره...
Maya پکیج کاملتری نسبت به Max داره... ولی باز هم پلاگین برای 3ds max خیلی زیاده...
اگه میخوای تازه شروع کنی با 3d max شروع کن... اگه میخوای بری توی کار فیلم و... Maya کار کن...
در کل نظریه همه جا ثابته و فرقی هم نداره آخر با کدوم نرمافزار کار کنی...
تقریبا مثل مرورگرهان... نسبتا همه چی ثابته و فقط محیط و امکانات جزئیشون فرق داره...
پس اگه نظریه (منظور کار با نرمافزار و منوها و اصطلاحات و فرآیند ساخت و...) رو بلد باشی میتونی از هر دو استفاده کنی...
فقط آشنایی با محیط و عادت کردن یکم زمانبره...
برای انیمیشن وال ای مقاله ای که خود پیکسار گذاشته بود توش نوشته بود که از مایا استفاده کرده و برای ساخت محیط و مدلا از مکسنوشته شده توسط pro_translator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو اول بازی the line دیدم نوشته بود autodesk جراین چیه ؟
Last edited by GOLDFINCH; 29-01-2013 at 00:14.
...نوشته شده توسط GOLDFINCH [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........
Last edited by Йeda; 31-08-2013 at 22:36.
امضات باحالهنوشته شده توسط SSS_HHH_OOO [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی به THE Line داره ؟نوشته شده توسط n.pineapple [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)