مشخصات سیستم و نتایج بنچمارک
مشخصات سیستم و نتایج بنچمارک
Core i7 4770K @ 4.4 GHz
32GB GSkill TridentX @ 1200 MHz CL10
Samsung 840 Pro SSD
Geforce GTX 770
دوستان سیستم من یکم نمرش غیر طبیعی پایین نیست؟
مخصوصا گرافیک
سیستمتون یک مشکلی داره باید برطرفش کنید امتیاز خیلی پایینه امتیاز گرافیک باید حدود 5500 باشهنوشته شده توسط petozherver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز رم هم خیلی پایینه حداقل باید 2 برابر باشه بررسی کنید ببینید مشکل از کجاست
دقیقا همین 2 موردی که گفتین خیلی کنده.نوشته شده توسط mmf66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همه ی بنچمارکایی که گرفتم نمرشون پایین میشه.
ولی تو بازی های سنگین مثل فارکرای 4 سیستم کند نمیشه و مشکلی هم ندارم.
فقط برام سواله چرا اینقد نمرم پایینه.
بایوس مادربرد هم تازه آپدیت کردم.
دیگه چی کار میشه کرد برای رفع مشکل؟
باید همه گزینه ها رو چک کنی رمها به صورت دو کاناله در سوکتهای مشخص شده نصب شده باشن پروفایل xmp فعال شده باشه کلا بایوس یه بررسی کامل باید بشهنوشته شده توسط petozherver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایورها همه نصب شده باشن
اگه همه کار کردی و درست نشد شاید با این نرم افزار مشکل داره میتونی با نرم افزارهای دیگه چک کنی و با خود ویندوز هم ببینی ریتینگش چنده
در مورد رم تحقیق کردم فهمیدم رم من رم کندی هست.نوشته شده توسط mmf66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پروفایل XMP نمیدونم فعاله یا نه.
از تو بایوس باید فعالش کرد؟کجای بایوس هست؟
مشکلم بیشتر با گرافیکم هست.
هم بایوس مادربردمو تازه آپدیت کردم هم آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم نصب هست.
ولی نمیدونم چرا تو همه تست ها نمرش اینقدر پایین میشه.نمرش در حد گرافیکای چند رده از خودش پایین تر هم نیست.
با هر برنامه ای هم که تست میکنم همین طوره.
البته تو بازی های سنگین مثل فارکرای 4 مشکلی باهاش ندارم راحت اجرا میکنه
پروفایل xmp رو از تو بایوس باید فعال کنی و بهترین تایمینگ و فرکانس رو از بین گزینه ها انتخاب کنی امتیاز رم 2*4 گیگ باید حدود 20 و چند هزار بشه و گرافیک 280x هم حدود 5500 اینی هم که گفتی با همه نرم افزار ها اینجوریه خوب حتما یه جای کار درست نیست باید بررسی بشهنوشته شده توسط petozherver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مثلا تو فارکرای4 روی فول اچ دی با چه تنظیماتی چند فریم مگیری
یعنی نمره رم باید 20 هزار میشد ولی نمره رم من فقط هزار هست؟نوشته شده توسط mmf66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم منظورتون 2 هزار بود.(با برنامه AIDA64 Extreme رم باید بالای 20 هزار بشه)
فارکرای 4 رو فول اچ دی با بالاترین تنظیمات تو بازی 40 فریم میگیرم به صورت متوسط
اینم سیستم ماااا چه جوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)