مرسی عزیز, البته به سیستم شما که نمیرسه و چند پله پایینتره.
ممنون از راهنماییت اما خودت میدونی که من از هر دو طرف آپدیتم هم اطلاعاتی و سخت افزاری. قبلا تمام درایور ها رو چک کردم و نتایجی که بالا گذاشتم تا به امروز آخرین درایور ها رو داره, حتی بایوس رو هم چک کردم و قبلا آپدیت شده.
متاسفانه مشکل از درایور نیست, بلکه هارد SDD ی که در این سیستم بکار برده شده اسمش SanDisk SSD U100 با ظرفیت 128 گیگ است که با نتایجی که از سایتهای معتبر نگاه کردم متوجه شدم که که این نوع هارد یکی از ارزونترین هاردهای SDD است که میشه در بازار پیدا کرد که البته گارانتی 3 ساله از طرف شرکت SanDisk hc از پیش براش تعیین شده و ایسوس این وسط شاید هم به دلیل قیمت مناسب همراه با بازدهی بهتر از از HDD های معمولی و هم بخاطر مطمئن بودن از خراب نشدن این رو در سری CG سیستم های خودش گذاشته.
البته اینم بگم که من شخصا با مقایسه ای که با هارد SDD که روی لپ تاپم دارم با مارک Corsair کردم از پرفورمنسی که SanDisk بهم میده راضیم چون تقیریبا از سرعت رید یا رزایتش Stable هست و بالا و پایین زیاد نداره در حالی که در لپ تاپ پستی و بلندی زیاد داره و همیشه یک سرعت رو نداره. Min با Max زیاد فرق داره. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. مثلا عکس زیر از هارد SanDisk یه که رو سیستم Asus الانم دارم. با وجود اینکه رید و رایتش به High End ها نمیرسه اما به صورت Stable سرعتی رو که قول داده بهم میده. به نظرم اگر این هارد بتونه 300 مگ در ثانیه رو میزون بدون کاستی همیشه بهم بده بهتر از اینه که یک هارد دیگه سرعتش به 500 مگ برسه اما تا 130 مگ افت سرعت داشته باشه.
vtn جان خسته ات نکن. خلاصه هر چی که باشه فعلا باید باهاش بسازم چون گارانتی داره و نمیشه رفت تو کارش یا اینکه قید گارانتی رو بزنم و هاردو عوض کنم. فعلا مورد اول با توجه به توضیحاتم بیشتر راضیم میکنه تا عوض کردن هارد.