چطور باعث میشه زود آب جوش بیاد ؟ یعنی دقیقا چه اتفاقی بین اون آب و برق میافته که آب جوش میاد ؟
اینطور که من فهمیدم یه کابل رو میزنید به برق و سیم فاز و نول رو میبندین به دو تا تیغه ی فلزی و میزارید توی آب تا جوش بیاد. درسته؟
چطور باعث میشه زود آب جوش بیاد ؟ یعنی دقیقا چه اتفاقی بین اون آب و برق میافته که آب جوش میاد ؟
اینطور که من فهمیدم یه کابل رو میزنید به برق و سیم فاز و نول رو میبندین به دو تا تیغه ی فلزی و میزارید توی آب تا جوش بیاد. درسته؟
فک کنم به خاطر مقاومت پایین اب باشه
خب جریان میخواد مسیرش رو از طریق اب ببنده که به خاطر مقاومت زیاد اب
باعث ایجاد حرارت میشه درست مثل لامپ های ۱۰۰ وات که حرارت ناشی از عبور جریان از هادی دارای مقاومت زیاد باعث روشن شدن لامپ میشه.یا انواع هیتر .
حالا اگه فاصله کم باشه یا ناخالصی اب زیاد باشه مدار اتصال کوتاه میکنه که باعث پریدن فیوز میشه
اما اگه فاصله خیلی زیاد باشه که مدار بسته نشه
باعث جوش اومدن اب نمیشه اما خود اب برقدار میشه و اگه شما دستتون رو به اب بزنید برق میگیردتون
sent from my open source device
یعنی باید فاصله نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم ؟
در هر دو صورت برق میگیره درسته ؟
اگه فاصله درست تنظیم بشه ، با دست زدن به این آب ، برق میگیره یا نه ؟
بله فاصله نه باید زیاد باشه نه کم یا بهتر بگم بستگی با درصد ناخالصی اب منطقه داره
هرچه اب ناخالصی بیشتری داشته باشه فاصله باید بیشتر باشه
درباره سوال دومتون هم در هر صورت برق شما رو میگیره
sent from my open source device
بله بازم خطر برق گرفتگی هست
دوست عزیز
این کار نوعی الکترولیز است که برای اب خالص بسیار زمانبر است اما برای اب هاوی املاح از جمله نمک سریعتر است هرچقدر املاح محلول بیشتر باشد الکترولیز سریع تر صورت میگیرد اما باید توجه داشت مثلا در فرمول شمیایی نمک گوگرد وجود دارد واین الکترولیز سبب ازاد شدن گاز گوگرد از نمک میشود که بسیار سمی است
موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)