یه موردی دیدم تو پیج دیگران ، "اضافه به لیست سیاه" چیه ؟ اونو بلاک میکنه یا ریپورت میده ؟
یه موردی دیدم تو پیج دیگران ، "اضافه به لیست سیاه" چیه ؟ اونو بلاک میکنه یا ریپورت میده ؟
فک کنم شخص مورد نظر رو از لیست دوستانت خارج میکنه .....
به نظر من که اون طرف رو نمیزاره تو پروفت بیاد یه جوری ایگنور میکنه تست نکردم. شایدم پستاشم نشون نمیده.
فکر کنم دوستان تو پروفایل نشون بده تماس رو هم فکر کنم خودت میتونی ببینی. فکر کنم تو لیست دوستات نشون نمیده
ولی دقیق نمیدونم
دیدم موضوع جالبیه خواستم بدونم چی میشه عملی امتحان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود. تو پروفایل هم میرف؟
یعنی الان کاربر * رفت تو لیست سیاه شما ، نه پست هاشونو میبینید و نه اون مال شما + نه پیام خصوصی میگیرید ازش و نه پروفایل همدیگرو دارید ؟
ببخشید یه سئوال دیگه ، من که آواتار دارم چرا تو پروفایلم زیر اونجایی که یه ستاره داره خالیه ؟ بعد دوتا آواتار چطوری میشه ؟
سلام
وقتی کاربر X ، کاربر Y رو داخل لیست سیاه خودش قرار میده =>
- کاربر X پست های ارسالی و پیغام های درون پروفایل های کاربر Y رو نمیبینه.. اما کاربر Y میتونه ببینه
- کاربر Y امکان ارسال پیغام خصوصی و پیغام پروفایل به کاربر X رو نداره
- تمام تنضیمات مربوط به "حریم شخصی پروفایل" کاربر X اعم از لیست دوستان ، گروه های اجتماعی و ...
حتی در صورتی که برای "همه افراد" تنظیم شده باشه برای کاربر Y قابل نمایش نیست.
توضیحات بیشتر در مورد لیست سیاه ، لیست تماس ها و لیست دوستان رو داخل آموزش ها قرار میدم
عکس پروفایل
قابل دسترسی برای گروه های کاربری ِ کاربر باسابقه ، کاربر فعال ، کاربر حـــرفه ای و اعضای تیم مدیریت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)