با سلام و درود ..من بازی gta v روی سیستمم نصب کردم و اون مرحله ای که میاد خونه کنترل تی وی را از زنه میگیره و اخبار تو تی وی داره میگه باید دقیقا چکار کنم ؟؟؟؟
با سلام و درود ..من بازی gta v روی سیستمم نصب کردم و اون مرحله ای که میاد خونه کنترل تی وی را از زنه میگیره و اخبار تو تی وی داره میگه باید دقیقا چکار کنم ؟؟؟؟
اولا چون شما احتمالا کرکی دارین بازی میکنین
دوما چون شما باید با pc بازی کنید نه با کنسول ها
سوما وض نت این روزا افتضاح هست ما ps4 ها هم نمیتونیم بازی کنیم لعنت بر مقصرش
دوستان کسی میتونه یه لینک درست برای داتلود نسخهی pc بهم بده؟
سلام دوستان
من بعد مدت ها اومدم برم تو بازی(نسخه pc) میگه کد اکتیویشن میخوادبرای اجرای افلاین در صورتی که قبلا از این میرفت تو بازی
مشکل از چیه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من بعد مدت ها اومدم برم تو بازی(نسخه pc) میگه کد اکتیویشن میخوادبرای اجرای افلاین در صورتی که قبلا از این میرفت تو بازی
مشکل از چیه؟
دو آپدیت جدید اومده برای ماشین ها و تونینگ جدید و یکی هم برای هالویین شاید به این خاطر قبل از offline باید آپدیت کنید؟ حجمش یک و نیم گیگ بود.
سلام
می گم من الان نسخه کرکیش رو دارم ( ریلودد) اگه نسخه استیم رو بخرم ، اونوقت باید چه فایل هایی رو پاک کنم و چه فایل هایی رو بزارم؟؟ نمی خوام اگه استیمش رو گرفتم 60 گیگ دانلود کنم.اصلا می شه دانلود نکرد اون 60 گیگ رو؟
بعد استیمش برای بلک فرایدی آف می خوره؟؟
یه نکته: هر مرحله رو چند بار بازی کنید. دیالوگ ها خیلی فرق دارند البته اگه انگلیسی بلد باشین. اگه بلد نیستین بخش مهمی از بازی رو نمی فهمید. من که با دیالوگ ها خیلی حال کردم
سلام
لازم نیست چیزی رو پاک کنی، فقط میریزی تو فولدر استیم و استیم برای چند دقیقه بررسی میکنه چه فایلهایی کمه و اونهارو دانلود میکنه، اگه آپدیت هارو نریخته باشی خیلی باید دانلود کنی (بعضی بازی ها میره از اول) اما اگه آخرین آپدیت هارو ریخته باشه خیلی کم باید دانلود کنی شاید کمتر از 1 گیگ
احتمالا آف میخوره، برای هالووین که 30% تخفیف خورده بود
Last edited by jahangir1400; 20-11-2015 at 15:47.
سلام من توی لودینگ (همونجایی که چنتا تصویر میرن و میان که بعد از سی چهل ثانیه وارد بازی میشه) گیر کردم یعنی نیم ساعت نشستم بازم هی این عکس ها میرن و میان اصن یه وضعی
هر کس میتونه راهنمایی کنه
خخخخخخییییییییللللللللللی ییییییییی ممنون
سلام دوستان
آقا من نسخه اوجینال بازیو وقتی بازی اومد خریدم
بازیو نصب کردم و بازیو اکتیو کردم ، بعد دیدم سوشیال کلاب بازیو نمیشناسه 60گیگ دانلود کردم ( مشکل اول)
دوم اینکه بازی که نصب شد ، بازی کردم
بعد امروز اومدم بازی کنم اپدیت کردم ، بعدش که اپدیت دانلود میشه ، وقتی اپدیت رو میزنم نصب شه میگه نمیتونیم نصب کنیم :|
با وی پی ان هم کانکت بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)