سلام دوستان ...
تجربهی فوتبال فانتزی رقابتهای یورو 2012 نشون داد که شرکت در این بازیا نه تنها باعث سرگرمی و بختآزمایی کاربرا میشه، بلکه هیجان بازیای اصلی رو هم برای شرکتکننده بالا میبره ...
فوتبال فانتزی لیگ برتر ایران که از طرف سایت ورزش 3 راه افتاده، مسلماً ضعفهایی نسبت به فوتبال فانتزی سایت یوفا داره، اما تا جایی که من باهاش کار کردم، محیط جذاب و خوبی رو برای کاربران ایجاد کرده ... از طرفی، محیط فارسی و بازیکنای داخلی باعث شده فضای ملموستری برای مخاطبان ایرانی فوتبال و علاقه مندان به فوتبال داخلی به وجود بیاد.
آدرس سایت برای ثبت نام در این دورهی جام فانتزی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوستانی که با فوتبال فانتزی آشنایی ندارن، بگم که در فوتبال فانتزی، شما تیمی رو با بازیکنای حاضر در لیگ برتر میسازید، بعد از پایان هر هفته، بازیکنان شما بر اساس عملکردشون در بازی واقعی امتیازاتی رو دریافت میکنن. مجموع اون امتیازات، امتیاز و رتبهی شما رو در اون هفته تعیین میکنه ...
جوایز
کمپانی سونی هر هفته به سه نفر اول گوشی تلفن همراه اهدا میکنه. دورهی قبلی X8 و Vivaz میدادن. جوایز دیگهای مثل کارت هدیههای 30 و 50 تومنی و بالاتر از اون هم اهدا میشه.
در کل جوایز نسبتاً خوب و ارزنده هستن.
اگر با فوتبال فانتزی یورو 2012 همراه نبودید، حتماً پستهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که با زحمات علیرضای عزیز بسط و گسترش پیدا کرد، مطالعه کنید (حداقل یکی دو صفحهی اول رو)
اطلاعات خوبی گیرتون میاد.
در مورد قوانین و راهنمای بازی میتونید اطلاعات لازم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دست بیارید
یه سری نکات کلی رو که البته با مطالعهی سایت هم میتونید به دست بیارید، ذکر میکنم ...
- مهلت تشکیل تیم برای این دوره تا پس فرداست، یعنی نیم ساعت مونده به اولین بازی لیگ برتر ... پس زودتر اقدام کنید.
- از هر تیم لیگ برتر فقط 3 بازیکن میتونید بردارید. پس بدیهیه که نمیتونید مثلاً با کل تیم پرسپولیس یا استقلال وارد زمین بشید.
- بودجهی تیمتون محدوده، در اینجا هم مثل فوتبال فانتزی یورو 2012، مجموعاً 100 سکه در اختیار دارید و باید با همین 100 سکه 15 بازیکن رو بخرید. قاعدتاً 4 بازیکن روی نیمکت تیمتون میشینن ... میتونید ترکیبتون رو هر طور که دوست دارید بچینید : مثلاً هر 15 بازیکن رو با قیمتهای متوسط، یعنی حدود 6 تا 8 خریداری کنید و یه تیم کاملاً متوسط، اما یکدست داشته باشید. از طرف دیگه، میتونید 11 بازیکن تاپ انتخاب کنید و ذخیرههاتون رو با پایینترین قیمت بخرید.
- همون طوری که گفتم بازیکنان بر اساس عملکردشون در بازی واقعی امتیاز میگیرن. مثلاً اگه دروازه بانی که انتخاب کردید، 90 دقیقه بازی کنه (3 امتیاز)، دروازهاش رو بسته نگه داره (5 امتیاز) و یک ضربهی پنالتی رو مهار کنه (4 امتیاز)، مجموعاً برای شما 12 امتیاز کسب میکنه، که اگه تو اون بازی کاپیتانش کرده باشید، امتیازش دو برابر میشه و 24 امتیاز برای شما به ارمغان میاره ... لیست امتیازات رو میتونید در همون لینک فوق و بخش امتیازها ببینید.
این تاپیک صرفاً جهت اطلاع رسانی و معرفی این بازی به کاربرای پیسی بود ... اگه استقبال شد و دوستان علاقه نشون دادن، میتونن تو همین تاپیک تصویر ترکیب انتخابیشون، نتایج و امتیازاتشون و کلیهی سوالات و مطالب مرتبط رو قرار بدن. اگر هم کسی شرکت نکرد که خب تاپیک صرفاً جنبهی خبری پیدا میکنه![]()
![]()