با درود...
جهت باد تولید شده توسط فن در پاور به کدوم جهت باید باشه؟ باید هوای داخلی کیس رو بزنه به داخل پاور یا هوای داخل پاور رو بکشه به داخل فضای کیس؟!
فن نصب شده در زیر پاور
پاور کولر مستر 600 واتی
با درود...
جهت باد تولید شده توسط فن در پاور به کدوم جهت باید باشه؟ باید هوای داخلی کیس رو بزنه به داخل پاور یا هوای داخل پاور رو بکشه به داخل فضای کیس؟!
فن نصب شده در زیر پاور
پاور کولر مستر 600 واتی
سلام
بنظرم درستش اينه كه هواي داخل كيس از طريق پاور به خارج ار كيس هدايت بشه .
هوای داخل پاور با فنش میاد بیرون و از طریق فن کیس باید به بیرون هدایت بشه
من بعد از تعویض فن پاور به همین صورت که شما اشاره کردین فن رو نصب کردم ولی در موقعی که به سیستم فشار میامد و توان بالایی رو مصرف میکرد پاور به شدت گرم میشد بطوریکه وقتی کیس رو از بالا لمس میکردم حرارت پاور واقعا بالا بودنوشته شده توسط mehrdad mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فن رو برعکس گذاشتم یعنی هوای داخل کیس رو میزنه به پاور و واقعا خنکتر کار میکنه
نمیدونم مشکل از فن جدیده یا چی؟
توی سایت سازنده هم به جهت باد فن اشاره نشده
ضمنا من فن کیس ندارم برای تخلیه هوای داخل کیس و اغلب درب بغل کیس نیمه بازه
سلام.نوشته شده توسط saeed330 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن هایی که پشت پاور قرار میگیرن مکنده هستند و فن هایی که کف پاور قرار میگیرند دمنده هستند.
فن های مکنده 8 سانتی هستند.
فن های دمنده اغلب 12 و 13.5 سانتی هستند.
به نظر بنده پاور شما از فن 12 سانتی درش به کار رفته که باید دمنده باشه،یعنی به پاور باد بزنه و جریان هوا از پشت پاور که توری هست بیرون بیاد.
پاور رو بیرون از کیس روشن کنید دستتون رو بزارید جلوی فنش ببینید باد میزنه بیرون یا نهنوشته شده توسط saeed330 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق همون حالتی که باد میزنه بیرون یا هوا میده تو تهویه کیستون رو درست کنید
سلام . شما بهتر است که یک فن کیس 12 میلی متری رو روی کیس نصب کنی و همچنین شما باید در کیس رو هنگام استفاده ببندی . همچنین هر از چند وقت یکبار پار کیس و پاور رو تمیز کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)