سلام به دوستان.می خوام ببینم به نظر شما بین این سیستم عامل ها IOS-Android- و ویندوز فون کدوم از لحاظ بازی و نرم افزاری و .... از بقیه بهتره!لطفا از روی تعصب انتخاب نکنید
سلام به دوستان.می خوام ببینم به نظر شما بین این سیستم عامل ها IOS-Android- و ویندوز فون کدوم از لحاظ بازی و نرم افزاری و .... از بقیه بهتره!لطفا از روی تعصب انتخاب نکنید
در ایران اپل به درد نمیخوره چون زیرساختش نیست.
ویندوز خوبه ولی اندروید بهتره چون لینوکس هست و اینترفیس بهتری داره و کاستوم داره
زیر ساخت دیگه چیه
بهترین سیستم عامل مشخصا iOS هست . آندروید بد نیست اما چون شما بهترین رو خواستید بدون شک iOS اپل حرف اول را در کل دنیا میزند . نرم افزار های این سیستم عامل به حدی زیاد هست که واقعا قابل تصور نیست . کاربردی ترین برنامه ها فقط در iOS هستند .
نظر خودم اندروید هست چون هم بازی های خوبی داره و نرم افزار های کاربردی زیادی داره و با IOS از این لحاظ فرقی نداره... ولی اندروید به نظر من تو ایران بیشتر به درد میخوره و کاربردی تره ! (تو خارج هم خیلی کاربردی هست)
قبلنا میگفتم ios ولی چند وقت پیش که با هم تجریشون کردم میگم اندروید
منم با دوتاشون کار کردم ولی از لحاظ ساپورت زبان فارسی و برنامه فارسی تو ایران اندرویید
تا اینجا که معلومه اندروید طرفداران بیشتری داره! 7 به 1
زیر ساختو ولش کنین اصلا
اندروید بهتره
به نظر ظر من آندروید. چون اوپن سرسه. یه چیز دیگه اونم اینکه محدود به سیستم عامل خود گوشی نیستی. اگه احیاناً از سیستم عامل خود گوشی خوشمون نیومد یه رام دیگه با ui دیگه میرزیم. البته نمیشه منکر پایداری iosشد. خودم ipod tuoch دارم. واقعا پایداره. ولی شخصاً نمیتونم با ios کنار بیام.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by pedramb66; 14-07-2012 at 10:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)