بالاخره اپل بخریم یا نه ؟نوشته شده توسط MOHAMMAD2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J260F using Tapatalk
بالاخره اپل بخریم یا نه ؟نوشته شده توسط MOHAMMAD2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J260F using Tapatalk
خیلی دوست دارم ios رو تجربه کنم.
داداش اون پست من واسه 8 سال پیشه هانوشته شده توسط omidi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه عقیده دارم که سیستم عامل ios خیلی بهتر هست
حالا بعضی از دوستان ذکر کرده بودن داخل کشور ما کارایی آنچنان بالایی نداره باید عرض کنم این بستگی داره مخاطب یا صاحب گوشی دنبال چه چیزی هستش!
اینکه در آیفون شما نمیتونید از هرجا واسه گوشی خودتون برنامه دانلود کنید و یکسری محدودیت دارید دلیل بر ضعف کارایی نیست همین محدود بودن باعث شده تا گوشی های آیفون در مقابل ویروس به شدت ایمن باشند
کافیه یبار ios تجربه کنید قول میدم دیگه سمت اندروئید نخواهید رفت دوست عزیز
سلام بر همگینوشته شده توسط farzad444 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IOS قید و بندها و محدودیتهای زیاد ایجاد کرده برای مردم دنیا و خصوصاً در ایران بیشتر هم هست
◼️ پیامک میدیم . مشخص نمیشه که گیرنده ی پیامک دریافتش کرده یا نه . ( Delivery notification) . قبلاً که چنین بود . نمیدونم الان هم هست یا نه .
◼️ میخوایم مثل اندروید خیلی راحت و بی قید و بند، برنامهی ضبط مکالمات نصب کنیم . میگه امکان نداره مگر اینکه به اینترنت وصل باشیم تا اونها هم مکالمه رو ضبط کنند !!!
◼️ میخوایم مثل اندروید ، بدون روت کردن گوشی ، اینترنت گوشی رو تحت کنترل بگیریم با برنامهای مثل نوروت فایروال در اندروید ، اما امکانپذیر نیست .
◼️ میخوایم مثل اندروید ، اجازهها و دسترسیهای خطرناک رو از برنامهها حذف کنیم تا امنیت گوشی بالا بره و مصرف ترافیک اینترنت هم کم بشه ولی امکانپذیر نیست .
◼️ ایران رو تحریم کرده و حتی مدتی بود که برنامههای آپ و اسنپ و اینها در گوشیهای اپل از کار افتاد در ایران . چرا پول بریزیم به جیب کسانی که به ایران و ایرانی رو کمتر از سایر مردم دنیا میدونند ؟!!
◼️
تفاوتها بسیار هست . اینها که نوشتم فقط چند نمونه بود . اندروید فوق العاده بهتر هست .
✓ تاپیک معرفی برنامههای کاربردی اندروید رو بخونین و دنبال کنید تا عاشق اندروید بشید و پرونده ی آی او اس رو ببندید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================================
دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-02-2021 at 19:49. دليل: تصحیح
یاد بگیریم مثل آسمونی نخود آش نباشیم
ios خوبه ولی فقط این قسمت ش که ویروسی نمیشه . بقیه ش به درد نمیخوره ..
مخصوصا تو مملکت ما که به خاطر تحریم اپ ها رو ورداشتن و فقط رو اندروید اپ هست .. . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)