با سلام
من لینک آخر که کل آموزشها رو داشت خواستم دانلود کنم سرعت اونقدر پایین بود که نمیشد دانلود کرد من سرعت دانلودم 130 کیلو بایت هست اما توی اون سایت به 12 رسیده بود. جای دیگه ای نمیشه ریموت اپلود کرد که سرعت بهتری داشته باشه
با تشکر
با سلام
من لینک آخر که کل آموزشها رو داشت خواستم دانلود کنم سرعت اونقدر پایین بود که نمیشد دانلود کرد من سرعت دانلودم 130 کیلو بایت هست اما توی اون سایت به 12 رسیده بود. جای دیگه ای نمیشه ریموت اپلود کرد که سرعت بهتری داشته باشه
با تشکر
چرا من خودمم تو فرکش هستم شما جایی مشناسی که مجانی باشه سرعتش هم خوب باشه؟
خودم که نه . ولی خوب میشه لینک رو بدیم به بچه ای تایپیک مستقیم سازی لینک ها . اونا می تونن جای خوبی آپلود کنن البته فضاهایی مثل tranbit هستن که باز قابلیت رموت برای کاربرای مجانی ندارننوشته شده توسط K!ng of th3 K!ngs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت به نظر من بهتره لینک رو همونجا بزاریم تا دوباره ریموت بشه
با تشکر
دوست من اگه میشه تو این تاپیک یا یه تاپیک مخصوص خودش در مورد کراس فایر کردن توضیحات بیشتر بده و عیب ها و خوبی هاشو بگو بعد که توضیحات در مورد کارت های گرافیکی قابل کراس فایر و این که اون کارتا باید مثل هم باشن یا فرق داشته باشنم میشه و مادربرد های قابل این کار و ....
متشکر
Last edited by Altairezio; 31-07-2012 at 05:02.
میتونم لینکهاتون رو تو مدیافایر یا هر فایل سرور دیگه ای که بگید آپلود کنم
حالا کجا ؟
آگه میشه ایم کار رو بکنید.
بسیار ممنون میشم
توی مدیافایر و پرشنی گیگ باشه خوبه
سلام و سپاس
لینک آخری که همه آموزش هارو پوشش میداد رو تبدیل به لینک مستقیم کردم در رپید باز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر زیاد دانلود بشه فکر میکنم تا دو ماه اعتبار داشته باشه
دانلود کردم
سوال
اتصال کابل های پاور به مین بورد و سایر قطعات در اینتل فرقی با AMD نداره؟
چون فقط برای AMD توضیح داده شده بود.
در کل فرق بین اسمبل کردن کیس بر پایه های AMD و intel در کجا ها هست ؟
با سپاس
دوست من این چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط Altairezio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)