ببخشید اسپم میدم ولی چرا تو این تاپیک نمیتونم تشکر کنم؟!
الان دکمه تشکر کجاست؟!
جالبه فقط توی این تاپیک اینطوریه!
ببخشید اسپم میدم ولی چرا تو این تاپیک نمیتونم تشکر کنم؟!
الان دکمه تشکر کجاست؟!
جالبه فقط توی این تاپیک اینطوریه!
منظور دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بخش زبان انگلیسی ست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف تشکر کرده دکمش غیرفعال شده دیگه.
بقیه پستا رو ببین اونایی که تشکر نشده دکمش هست در سمت راست پایین پست.
اونی که تشکر کرده Dr.Smith بوده ، اونی که داره تاپیک رو میخونه mitraryan ...
یکی دیگه تشکر میزنه دکمش واسه همه غیر فعال میشه ؟
نوشته شده توسط Ghaioom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من دکمش هست!نوشته شده توسط officer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیوم من نفهمیدم چی شد؟؟
بدجور استدلال میکنی / مخ ما همون دمش هنگ میکنه
واسه منم دکمش هستش!
برا منم یه بار چنین اتفاقی در یه صفحه دیگه اتفاق افتاده بود که با رفرش کردن صفجه حل شد!
معمولا وقتی توی تاپیک مثلا 7 تا پست هست و شما میاید پست بدید ، توی اون فاصله ای که شما دارید پستتون رو تایپ می کنین یه نفر پست شماره 8 رو ارسال می کنه و پست شما بعد از اون با شماره 9 ثبت میشه.( در صورتی که وقتی خواستید پست بفرستید پست شماره 8 وجود نداشته )
توی این مواقع دکمه تشکر برای پست 8 وجود نداره و باید صفحه refresh یا همون reload بشه.
دوستان واسه من تو کل تاپیکا نیست
این به این خاطره که من تازه واردم و تشکر واسه تازه واردا باز نیست یا نه باید تنظیمات خاصی رو بدم ؟
بله برای تازه وارد ها دکمه تشکر فعال نیست باید پستاتون به اندازه مشخصی برسه تا فعال بشه.نوشته شده توسط light25360 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)