اوه اوه آقا یادم نیار! این آهنگ رو من معرفی کردم. انصافاً همینجوریه که شما میگی. تمام لینک هاش پاک شده بود. دروغ نگم 3-4 ساعت طول کشید تا تونستم اینو پیدا کنم.نوشته شده توسط pro_translator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش هم اینه که در حال حاضر با اختلاف زیادی سینگل شمارۀ 1 چارت موسیقی ایرلند هست و دارن ازش پول پارو میکنن.
حمید جان من مطمئن بودم شما از این آهنگ حتماً خوشت میاد. دیگه بعد از این همه مدت ...نوشته شده توسط Hamid Hamid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون آقا. خوشحالم که خوشتون اومد و البته همونطور که گفتین واقعاً بقیه دوستان زحمت خیلی زیادی کشیدن و میتونم بگم دقیقۀ نود کار تموم شد.نوشته شده توسط گرافيكار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعاً مردمان جالبین. همیشه شادمان هستن و به سنت هاشون هم افتخار میکتنن.نوشته شده توسط Arash4484 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل من اولش میخواستم برای تیم ملی ایتالیا یه کاری معرفی کنم ولی از طرفی دوستان اونو رزرو کرده بودن و از طرف دیگه منم چیزی پیدا نکردم. ولی غیر از این اهنگ "راه سنگلاخ به لهستان" یه آهنگ دیگه هم معرفی کردم که سرود رسمی خود کشور لهستان برای این مسابقات بود که واقعاً سبک جالبی داشت و یکم شبیه آهنگ های قدیمی بود که در شوروی سابق استفاده میشد. واقعاً دوسش داشتم. اتفاقاً فکر کنم براش کلیپی هم درست شده باشه (قابل توجه masoudtr).