این طبیعیه
یا باید لنزهایی با دهانه دیاف بازتر تهیه کنید یا باید یه بادی بگیرید که ایزوی بالاتری رو بده بهتون!
این طبیعیه
یا باید لنزهایی با دهانه دیاف بازتر تهیه کنید یا باید یه بادی بگیرید که ایزوی بالاتری رو بده بهتون!
مرسی بابت راهنمایی. یه سوال دیگه تا اونجایی که من میدونم ایزو و سرعت شاتر و اندازه دیافراگم به طور مستقیم رو کنتراست عکس تاثیر نداره (یعنی اطلاعاتی که راجع به هرکدوم از این مقوله ها دارم اینو بهم میگه ولی حدس میزنم به دلیل کمبود اطلاعات هست این نتیجه گیری من) . سوال اینجاست که عامل ایجاد کنتراست بالای رنگ تو یه عکس چیه؟ منظورم اینه مثلا از طبیعت میخوام عکس بگیرم باید چه کنم که کنتراست عکس بالا بشه و مرده و بی روح نشه عکس (در حدی که مجبور نشم دیگه تو فوتوشاپ لول عکس رو دستکاری کنم برای این کار)
منظورم رو بخوام طور دیگه برسونم اینکه تو مود دستی اگر بخوام مطمئن بشم کنتراست عکس خوب خواهد شد باید به چی دقت کنم؟
برای بالا بردن کیفیت بهتره دیافراگم روی دوربر 8 باشه و ایزو کمترین مقدار باشه.
البته برای کانتراست از تنظیمات رنگ خود دوربین هم میشه عکس رو دستکاری کرد.
با سلام
چند وقتیه دارم بصورت نسبتا تخصصی عکاسی استدیویی انجام میدم
یک سوال از بزرگان این رشته داشتم
همانطور که میدونید برای اینکه دوربین با نور فلاش نورپردازی ست بشه سرعت شاتر تقریبا باید تو رنج 100 تا 160 صدم باشه تا فرصت کامل برای نوردهی سنسر باشه. درسته؟
حالا سوالم اینه: اگه میخواسته باشیم از جسمی که حرکتش زیادتره مثلا جسمی در حال پرتاب عکس بگیریم مجبوریم از سرعت شاتر بالا استفاده کنیم تا جسم و فریز کنیم.
اما اگه از 160 سرعت شاتر و بیشتر کنیم زمان نوردهی سنسر کم میشه و عکس سیاه میوفته اگرم با همون 160 عکس بگیریم یک مقدار کشیدگی و تارشدگی در عکس بوجود میاد
باید چیکار کنم؟؟؟؟!!
سلام...دوستان یک سوالی ازتون داشتم .....امیدوارم جاش همین جا باشه
یک سایتی هست که عکس های به شدت حرفه ای و زیبا و بسیار کمیاب به خصوص از خوانندگان داره..من میخوام داخل این سایت ثبت نام کنم اما تایییده نهایی رو نمیده یعنی اطلاعات رو قبول میکنه ولی 2 تا ایمیل تایید که باید بیاد نمیاداین ادرس ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سایت اصلی..برای دیدن عکسها حتما باید لوگین کنیم...هر کی تونست لوگین کنه من ازش ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . دوستان تنظیمات Metering Mode دقیقا چه کاربردی داره ؟
در مورد عدد دیافراگ و F هم توضیح بدید ممنون میشم![]()
Metering mod حالت های نور سنجی در دوربین هست که به چند صورت Center average و Partial و Spot و Matrix یا Evaluative انجام میشه و بسته به نوع سوژه و شرایط نوری یکی از این حالت ها انتخاب میشه .
این حالت ها معمولا در همه ی دوربین ها ثابت هستند اسمشون فقط ممکنه فرق کنه که عکسش رو براتون میزارم . Center average مرکز تصویر رو به عنوان سنجش نور قرار میده . Spot یک نقطه از تصویر , حالت Matrix و Evaluative کل تصویر آنالیز میشه و یک نور سنجی تقریبی توسط دوربین انجام میشه و Partial هم برای موقعی که پس زمینه خیلی روشن تر از سوژه هست کاربرد داره .
در مورد عدد دیافراگم هم هرچه عدد بالاتر بره مثلا F/16 یا F/22 دهانه دیافراگم کوچک تر میشه و نور کمتری به دوربین میرسه , تصاویر عمق میدان بیشتری پیدا میکنند و واضح تر میشند و معمولا برای عکاسی منظره کاربرد داره هرچه هم عدد پایین تر بیاد عکسِ این موضوع اتفاق میفته ، عمق میدان کمتر ، نور بیشتر و ....
*** البته نور رو با تنظیم شاتر هم میشه کم و زیاد کرد
سلام دوستان
من به تازگی 700d canon گرفتم چند تا سوال داشتم که اگر بهم جوابش رو بدین ممنون میشم
-به نظرتون با فرمت raw عکس بگیرم یا jpg؟(به photoshop آشنایی دارم تا حدی و دارم اطلاعاتم رو زیاد میکنم)
-فوکوس دستی و اتوماتیک به چه نحوی هست ؟
-چطور میشه exposure رو مطلقا بالا برد توی یک عکس ؟(من وقتی بالا می برم ،به همون نسبت underexposure میشه ! یعنی در مجموع سه تا عکس می اندازه که فکر می کنم مخصوص hdr باشه )
-ضمنا چطور میشه توی یک عکس فوکوس وسط عکس می افته مثل این عکس؟
- این دکمه های stablizer و af / mf کجا کاربرد دارند ؟
-این گونه عکس ها رو چطوری ادیت می کنن دوستان ؟؟
-و آخرین سوالم این هست که چرا وقتی lcd دوربین رو می بندم و بهش نگاه می کنم صفحه اوکی نمایش میده(از نظر rotate بودن) اما زمانی که لولای lcd باز هست rotate 180 درجه ای داره ؟
ممنون ازتون
Last edited by ba maram; 16-03-2015 at 16:12.
سلام. یه سوال در باره auto focus در دوربین های dslr دارم.
مدلهایی که موتور اتوفکوس ندارند آیا قادر به فکوس اتوماتیک نیستند و تنها دستی فکوس میشن؟
مثلا این مدل: nikon D5000
سلام
چند سری از دوربین های نیکون روی بدنه هاشون موتور فوکاس ندارن مثل همین دوربین که اشاره کردید و سری های بعدی اون
ولی تمام لنز های جدید نیکون خودش دارای موتور فوکاس هست و مشکلی از این بابت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)