عرض کردم که از همین ورژن آخر استفاده کردم (2.0.2)نوشته شده توسط JoWkErsSs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا بقیه نسخه ها از آپلودسنتر پاک شدن و قابل دانلود نیستن
عرض کردم که از همین ورژن آخر استفاده کردم (2.0.2)نوشته شده توسط JoWkErsSs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا بقیه نسخه ها از آپلودسنتر پاک شدن و قابل دانلود نیستن
دوست عزیز لینک دانلود نسخه 2.0.4 قرار داده شد. از این نسخه استفاده کنید مشکلتون رفع می شه.نوشته شده توسط dragon2410 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های این نسخه نسخه 2.0.4 پاک شده است اگه میشه دوباره قرار بدید .تشکر فراوان
( آیا با این جیلبریک بلوتوث و sms این آیپد سری جدید هم فعال میشه ؟؟ و آیا نیاز به برنامه دیگری هست برای پیامک دادن و بلوتوث ؟؟ خواهشا معرفی کنید یا لینکی برای دانلودش بگزارید یک دنیا تشکر )
2.0.4 winنوشته شده توسط smtp1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های جدید، جایگزین شدند.نوشته شده توسط smtp1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پس از جیلبریک کردن میتونید از سیدیا برنامه های مربوط به بلوتوث و پیامک رو دانلود کنید. ( بعضی از اوها پولی هستند )
همچنین برای فعال کردن بلوتوث میتونید از برنامه کرک شده Airblue sharing نیز استفاده کنید.
سلام من ipad1 دارم و ورژنش هم همینه اما زد ک ساپورت نمیشه :( چ کنم من ؟!
____ حل شد مرسی !
Last edited by fmpr; 08-06-2012 at 11:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)