مثل اینک هگاهی وقتا که سرعت نت پایین میشه یا چیزی در حال دانلود باشیم با دانلودر قسمت insert a smile صفحه کوچیکش بعد از باز شدن یه جوری هنگ میکنه و دیر بسته میشه!!
بقیه هم شاید چنین مشکلی داشته باشن.
مثل اینک هگاهی وقتا که سرعت نت پایین میشه یا چیزی در حال دانلود باشیم با دانلودر قسمت insert a smile صفحه کوچیکش بعد از باز شدن یه جوری هنگ میکنه و دیر بسته میشه!!
بقیه هم شاید چنین مشکلی داشته باشن.
نوشته شده توسط Mehran-King [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذ ذذذذنوشته شده توسط clau [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره راست میگه من دقت نکرده بودم الان که دقت کردن تو صفحه پیشرفته رو نت بینا گیر کرده دیر لود میشه میره رو اعصاب!!نوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم مشکلش رو با قرار دادن اگهی در فریم حل کردم ( هر چند من قبلا هم مشکلی نداشتم )نوشته شده توسط Ghaioom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نباید تاثیری در لود شدن انجمن داشته باشه
در مورد این تایپک از همه دوستانی که نظرشون رو در مورد نسخه جدید اعلام کردند ممنون
موارد زیادی برطرف شده و موارد کوچکی هم باقی مونده که به مرور زمان رفع میشه
برای رسیدگی هر چه بهتر به مواردی که از طرف دوستان مطرح میشه ، پیشنهاد میکنم اشکالات و ... رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بفرمایید
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)