مگه پ.خ رو پاک کردی؟نوشته شده توسط CRIS Joon CR7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالت گنگه!
مگه پ.خ رو پاک کردی؟نوشته شده توسط CRIS Joon CR7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالت گنگه!
چتو اون دوستم فهمید؟نوشته شده توسط Ghaioom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیرفتی به پوشه ارسال شده ها!!! اون اولش فعاله من که خودم غیرفعال کردمش.نوشته شده توسط CRIS Joon CR7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم عزیزم آخریش مال قبل تغییر ورژن سایت بودنوشته شده توسط Ghaioom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان یعنی ساعت 3.17 دقیقه ی بامداد روز 13 ژوئن 2012 ، داشتم افراده آنلاین رو میدیدم
که اینو دیدم به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک باگی در سیستم پیش اومد، که از اواخر برج 5 تا اوایل 6 پستها رو در لیست آخرین ارسالها نشون نمیداد و همین جا هم صحبتش شد؟نوشته شده توسط Dr.Smith [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم این عدم نمایش صحیح مربوط به اونه...چون آخرین پستشون مربوط به قبل از این باگه و اگه یک پست بدن شاید برطرف بشه...
هیچ کس هم توضیح نداد اون اشکال چی بود . چرا حل نشد؟
سلام
کلا بعضی از آمار و ارقام با تاخیر به روز رسانی میشن ( به جهت جلوگیری از فشار به سرور و ... )
موضوع سرچ هم باید حل شده باشه
با سپاس
این سایت نت بینا واقعا شورشو دراوورده .از بس سرعت سرورش مزخرفه که حتی تو این فروم هم تاثیر گذاشته .شمایی که تبلیغاتش رو تو فرومت گذاشتی ، فروم لود میشه اما وقتی به جایی که تبلیغات و بنر های نت بینا قرار داره میرسه یه چند دقیقه ای اونجا گیر میکنه و نمیذاره سایت بالا بیاد
سلامنوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی این مورد هم قابل حل هست و در اولین فرصت انجام میدم
تکمیلی :
الان همه آگهی ها بصورت فریم هستند و روی لود شدن فروم تاثیری ندارند .
یک مشکلی دارم در مرورگر فایر فاکس که خیلی عجیبه بدون اینکه دست به پلاگین ها و ... بزنم نمیتونم جواب ارسال کنم.اصلا نمیشه نوشت و صفحه سفید خای هست!مشکلم چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)