کو باز میشه که !! D:نوشته شده توسط milad_takjoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو باز میشه که !! D:نوشته شده توسط milad_takjoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که بالاست، اطلاعیه هستش!! که اره خرابه ونمیره به انجمن.....دوستان چرا انجمن یورو باز نمیشه؟
پایین پایین، تو بخش ورزش ها، یورو رو اضاف کردن!!
---------------------------------
از مدیریت خواهش دارم که تگ کد رو به پاسخ سریع اضافه کنن....من الان اگر بخوام لینکی چیزی بدم، از همین کوت استفاده میکنم و یه خورده ضایع هستش!! احساس میکنم که تازه کارم!!!!!!
نه از همون شرتکات بالا هم برای من قابل دسترسه..نوشته شده توسط senaps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(لینک آدرسش میره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تبدیل میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بچه ها من بازم پیداش نمیکنم...فک کنم واسه همه باز نیست...
شما الان روی ای لینک کلیک کنید ، باید به انجمن بازیهای یورو وارد بشید:نوشته شده توسط milad_takjoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر وارد نشد و یا پیغام داد، به یکی از مدیران انجمن ورزش پیام بدید ببینید محدودیتی چیزی براتون وجود داره؟
دوستان من از مدیران ورزش کسی رو نمیشناسم...ممنون اگه یکی رو به معرفی کنین
سلام.نوشته شده توسط milad_takjoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان :
موفق باشی.
سلام.
برای مایی که اغلب اوقات فارسی مینویسیم زیاد سخت نیست،
ولی کاربرین بخش زبان انگلیسی و برنامه نویسی و.. واقعا براشون
سخته که هربار برای زدن دکمه ی چپ چین وارد تنظیمات پیشرفته بشن.
با آرزوی بهترینها..
من پیغام هایی که فرستادم (Private Messeges) و مثلا طرف جواب نداده رو چجوری ببینم؟
نمیشه؟
برو قسمت ویرایش اختیارات اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder by default (تیکشو بزن)نوشته شده توسط CRIS Joon CR7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)