سرعت ارسال پست خیلی کمهههههه
اصلا نمیشه خوب فعالیت کرد
سرعت ارسال پست خیلی کمهههههه
اصلا نمیشه خوب فعالیت کرد
سلام هنوز این متن رو فارسی نکردید Viewing برای تعداد نفرات بازدید هر انجمن
تو پروفایل دکمه نقل قول نیست که این خیلی بده!!!!!!!!!
1-در قسمت ارسال جواب سریع اکثر اوقات انواع مختلفی از کرش بوجود میاد بعضی اوقات سر سطر
اینتر میزنم سطرها در هم غیب میشن ............
در موقع ارسال بیش از حد مکث داره و صفحه قفل میکنه(در کروم+فایرفاکس+اکسپلورر تست شده)
2-مجبوریم بریم حالت پیشرفته که اون هم تا لود بشه با کلی مکث همراه که ارسال پست هم با مکث همراه
که سابق اینقدر مکث نداشت اینها باعث میشه وقت زیاادی از کاربرای سایت به حدر بره
سلام
در مورد ادیتور من از مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده میکنم مشکلی نمی بینم ...
در موارد خاص چنانچه مشکلی دارید میتونید از تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > حالت نمايش ويرايشگر > گزینه Standard Editor - Extra formatting controls رو انتخاب کنید که ادیتور ساده با دکمه های مربوطه رو فعال میکنه و قابلیت Full WYSIWYG Editing رو غیر فعال میکنه .
من در زمان ارسال پست هم وقفه خیلی زیادی نمیبینم و به نظرم با حجم کاربرانی که آنلاین هستن و منابعی که از سرور مشغول هست طبیعی به نظر میاد
با این همه من باز هم همه چیز رو بررسی میکنم
سعی ما اینه که تا اونجا که امکان داره انجمن رو بهینه و سرعت اون رو برای کاربران افزایش بدیم
با سپاس
راستش یه مشکل تو مرورگر فایرفاکس هست بطوریکه وقتی داری یه مطلب جدید می نویسی (حالت پیشرفته) بعد اینکه نت قطع بشه کلا می ایسته و نمیشه کاری کرد به نظرم باید پلاگین مربوطه رو دانلود کنیننوشته شده توسط Sina [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام گزینه Request a read receipt for this message موقع ارسال پی ام برداشته شده باشه. لطفا اگه میشه اینکارو بکنید.
تعداد استایل ها را زیاد کنید ممنون و استایلاتون ناقصه رسیدگی شود ودر قسمت زیرین انتخاب سریع را هز چه زود تر فعال کنید
سلام
تو یه وی بی 4 دیدم که وقتی تاپیک جدید میخوای بزنی عنوان رو که انتخاب میکنی تاپیک های مشابه رو نشون میده پایینش خیلی کاربردی و خوبه برای تکراری نشدن تاپیک ها لطفا اینکارو شما هم بکنید.
با تشکر
من که راضی هستم از همه چیز مخصوصا قالب انجمن که واقعا زیباست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)