تایید میشه. میخواستم بدونم قبلنا که منفردی گذاشتیم اون چطوری نمایش داده میشه؟! شما چک کنید جواب رو بدین. من یادم نره خودم چک میکنم بعدا.
تایید میشه. میخواستم بدونم قبلنا که منفردی گذاشتیم اون چطوری نمایش داده میشه؟! شما چک کنید جواب رو بدین. من یادم نره خودم چک میکنم بعدا.
به صورت صفحه کامل فقط اسکرول بار میاد روی اون پستی که انتخابش کردیم همین![]()
منم موافقم
سلام .
انجمن چرا این شکلی شده ؟
زیر مجموعه های انجمن ها که مشخص نیست و تعداد کاربران آنلاین و .... اصلا هیچی مشخص نیست . من از فایرفاکس استفاده میکنم. برای شما هم به این شکله ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین ارسال پست اصلا حالت پیشرفته نداره حتی الان که توشم ! معلوم نیست چطوریه
+ تکمیلی :
الان متوجه شدم با فایرفاکس به این شکل در میاد ! چرا ؟ ورژن من 3.6 هست .
Last edited by befermatooo; 05-06-2012 at 09:04.
کش پیسی رو خالی کنی اوکی میشه ... ولی نمیدونم به چه علت این جوری میشه ... هر یکی دو روز یه بار اتفاق میافتهمثلا همین ارسال پست اصلا حالت پیشرفته نداره حتی الان که توشم ! معلوم نیست چطوریه
سلام
شما در حال استفاده از استایل مخصوص موبایل هستید
از پایین صفحه روی لینک Full Site کلیک کنید
ســلام..
این چند مورد هم میشه توضیح بدید ..سوال بعضی از دوستانه که برای منم سوال شده بود....پست های چند صفحه قبل هست که بدون جواب موندن....
من قبلا زمانی که میخواستم ببینم به پست های من جواب داده شده...یا تاپیکی برام مهم بود و دنبالش میکردم ..تو اون تاپیک ها مشترک نمیشدم...از قسمت جستجوی پیشرفته اسم کاربریم رو سرچ میکردم...تمام تاپیک هایی که توشون پست داده بودم رو برام طبق ساعت مرتب میکرد.....صفحه اول رو چک میکردم کافی بود...اونطوری نیازی نبود توی کلی تاپیک مشترک بشم.....الان دیگه نمیشه این کارو کرد...خیلی قاطی پاتی هست.1- قرارر دادن لینکی از تشکر هایی که ازمون شده + تشکرهایی که دیگران از ما کردن در پروفایلها لطفا قرار بدین.
2- فاصله خطوط همچنان کمه.مثل همین متنی که من نوشتم بدون زدن اینتر هست.
3- گزینه نقل و قول گرفتن نوشته های دیگران توی پروفایل ها در حالت ادونس قرار داره .لطفا توی حالت معمولی هم اونو قرار بدین.
6- نمایش تک پست هم فعال نیست.وقتی روی شماره پست کلیک میکنم همون صفحه به طور کلی باز میاد نه نمایش تک پست.
سلام. از وقتی قالب جدید اعمال شده من با بخش جستجو مشکل پیدا کردم. الان وقتی دنبال پست های یک یوزر خاص می گردم (مثلا پست های خودم) چینش لیست بر اساس آخرین تاریخ درست نیست و کاملا نامنظم بهم نشون میده در صورتی که در نسخه قبلی این مشکل نبود. تنظیمات رو هم تغییر دادم اما نتیجه نگرفتم. یه نفر لطفا به من بگه اگر بخوام پست های یک شخص خاص رو به ترتیب از آخرین و جدیدترین پست در لیست جستجو ببینم چه کار باید بکنم.
سلام.
خیلی دلم میخواست تو انجمن پرینتر و اسکنر کمک کنم.
اما این قالب منو عذاب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)