این مشکل آخرین پستها حل نشد...برای خودم که تا 8 روز پیش رو نشون میده . ولی برای دیگر دوستان رو چک کردم درسته فقط انگار از 26-05 نشون نمیده تا دیروز...
این مشکل آخرین پستها حل نشد...برای خودم که تا 8 روز پیش رو نشون میده . ولی برای دیگر دوستان رو چک کردم درسته فقط انگار از 26-05 نشون نمیده تا دیروز...
سلام حالا که p30world تغییرات زیادی کرده منم میخواستم یه پیشنهاد بدم که البته خیلی قبل ها هم این پیشنهاد رو داده بودم..
من یه پیشنهاد داشتم خدمت مدیران اینکه..
چرا در زیر نام کاربری سن و جنسیت قرار داده نشده
من نمیدونم واقعا محل سکونت و تاریخ عضویت مهمتره یا سن و جنسیت کاربر ؟
تا حالا چندین بار شده با دوستانی در p30 دوست شدم
ولی متاسفانه بعد از سالها گفتگو و شرکت در بحث های مختلف
یه دفعه فهمیدم طرف مقابلم اون جنسیت یا اون سنی که فکر میکردم نبوده
به نظرم اینجوری حیلی بهتره ....حداقل میشه هنگام پست دادن افراد و دادن نظرات بفهمیم که فرد مورد نظر ما ..اگه در مورد فلان موسیقی یا فیلم نظری داشته با توجه به سن و جنسیتش... اون حرف رو زده و نظرش قابل احترامه..و در پاسخ هم با توجه به سن و جنسیتش طرف میشه نظرش رو پاسخ داد
ممنون
سلام
ادمینها دو مورد رو میگم اگه میشه درستش کنین. ممنون
1- وقتی تو یه گروه مشترک میشیم دیگه این علامت :جلوی آخرین قسمت آپدیت شدهی اون گروه نمیاد و باید به داخل گروه رفته و بعد وارد اون فسمت گروه شویم.
2- اندازهی فونت پیش فرض نوشته پستها به حالت قبل از آپدیت برگشته ( اندازهای میان فونت 1 و 2 ) و این خیلی خوبه.
اما اندازهی فونت امضا به حالت قبل برنگشته و این باعث شده که امضاها کمی ارتفاع بیشتری داشته باشن.
![]()
به نظر من اگه توي دنياي مجازي جنسيت مطرح بشه نوع برخورد هم با طرف مقابل تغيير ميكنه. اين برخورد هميشه خوب نيست و همين الانم داريم. كلا جنسيت باعث فيلتــــر شدن يه سري از آزادي هاي گفتاري ميشه!( لااقل واسه بعضي ها )
سن هم كه تو فروم از 10 ساله داريم تا 40 ساله. ممكنه كسي كه از من 10 سال كوچيك تر باشه ، اطلاعات بالايي داشته باشه و اگه سنش مشخص بشه ممكنه نوع برخورد هم باهاش عوض بشه و اين باعث كم كاريش بشه و برعكس!
البته سن تو پروفايل هر فردي مشخصه
Last edited by Milad4171; 03-06-2012 at 14:02.
سلام
چرا من نمیتونم پیغام خصوصی هایی که فرستادم رو ببینم ؟ اون پیغامهایی که امروز مثلا فرستادم در بخش پیغام های فرستاده شده نیست
کاش میشد تو پیغام های بازدید کنندها گزینه نقل قول رو میذاشتین دیگه نیاز نبود بریم رو گزینه پیشرفته برای نقل قول کردن میتونین اضافش کنین؟؟؟؟؟؟؟
حالا که به ورژن 4 نقل مکان کردیم یه چند تا تم جدید هم بزارید واسه تنوع![]()
سلام
چرا این نسخه دسترسی سریع به سایر بخش های انجمن نداره؟
خیلی کاربردی بود!
در کل تحول خوبی بود...الانم عادت کردم دیگه بعد از این چند روز به این مدل جدید انجمن....با تشکر از زحمتی که کشیدید و هزینه ای که کردید میدونم که لیسانس ویبولتین گرونه.
یادمه قبلا روی شماره پست در سمت چپ هر پست که کلیک میکردیم پست به صورت انفرادی به نمایش در میومد
تک پست منظور اما الان این قابلیت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)