ظاهر جدید خوبه امکانات بهتری هم داره اما با chrome مقداری از صفحه توی سمت چپ پنهان میمونه و من مجبورم زوم رو کم کنم که نوشته ها هم ریز میشن و احیاناً کور میشم!
ظاهر جدید خوبه امکانات بهتری هم داره اما با chrome مقداری از صفحه توی سمت چپ پنهان میمونه و من مجبورم زوم رو کم کنم که نوشته ها هم ریز میشن و احیاناً کور میشم!
سلام
خسته نباشید
تشکر از ارتفای ورژن فروم.به نظرم قالب ساده ست و باید کمی روش کار بشه
+
اون منوی آخرین ارسال ها هم اگه بره بالا خیلی بهتر میشه.اگر یه بنر خیلی شیک هم درست کنن عالی میشه
ممنون از زحماتتون
سمت چپ صفحات در فایرفاکس برای من نمایش داده نمیشه درصوتری که همین نسخه در سایت های دیگه با همین مرورگر مشکل ندارند.
سلام
(تمپلت vb4 )
این چراغ سبز فکر کنم باید بیاد این بر خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ تو هر صفحه ای کنار محتوای اولین پست یه تبلیغاتی هم هست اینم اشکال حساب میشه ؟!
من زیاد از این طراحی سایت و سیستم مدیریت و ... سر در نمیارم اما فعلا فروم شبیه این انجمن های تازه تاسیس شده هست که همتونم دیدید چه قالب بچه گانه و فانتزی میذارن
اره سمت چپ دیده نمیشه - سمت راست خالی زیاد داره
کلا زیاد جالب نیست قبلیه خیلی بهتر بود
آقا اين قالب جديدي اصلا به دل من نميشينه...
تركيب رنگ اصلا جالب نيست.
سرعت اومده پايين...
اون قبلي ساده ولي با كلاس بود..
اون قسمت آخرين پست ها در سمت چپ كاملا اضافه است...
حتما حتما اگر مقدوره يه كاري كنين بشه تم قبلي رو انتخاب كرد....
مزه اين فروم با تم قبليشه
میثم جان یکی از دلایلی که من از سال 2007 تا الان توی این فروم هستم فقط و فقط قالب قبلیش بود.
الان دقیییییقا شبیه این قالب فروم سایت های 2 ریالی موسیقی شده!!!
P30World خیلی انجمن وزینی هست اصلا انتظار نداشتم شبیه اون یکی انجمن ها بشه.
تو این چند صفحه هم دوستان زیادی ناراضی بودن.
اگه امکانش هست یه آپشن بزارید هرکس هر قالبی دوس داره انتخاب کنه و قالب قبلی هم توش باشه.
یه دنیا ممنون.
وای چقدر رو اعصابه؟
ای خدا
من قبلی رو میخوام
ممنون واسه تغییرات ولی خیلی دیگه شبیه انجمنای دیگه شده
هر کدوم از دو قالب مشکلات خاص خودشون رو دارن . استایل ابی خاکستری که کلا مشکله نوشته ها رو نا مرتب میبره سمت راست تصویر , تبلیغات رو میاره تو نوشته ها نشانگر انلاین بودن هم میره قسمت راست اواتار به جای اینکه وسطش باشه .
تغییرات خوبه و لازمه ولی خواهشا استایل قبلی انجمن رو هم بزارید تو لیست استایلا که ما از اون استفاده کنیم
ممنون میشم اگه رسیدگی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)