داداش دست درد نکنه
ولی مشکلی من و خیلیا دارن اینه که وقتی می خواد وارد بوت منو شه سیستم ریست میضشه سیستم من داسه لپتاپم تا الان نتونستم نصب کنم این مشکل رو کسی میتونه حل کنه؟
داداش دست درد نکنه
ولی مشکلی من و خیلیا دارن اینه که وقتی می خواد وارد بوت منو شه سیستم ریست میضشه سیستم من داسه لپتاپم تا الان نتونستم نصب کنم این مشکل رو کسی میتونه حل کنه؟
سلام خدمت دوستان.دوستان من رفتم قیمت کردم پک سیستم عامل snow leopardبیست و پنج هزار تومان قیمتشه.حالا این جدا پک نرم افزاری hackintochسی و پنج هزار تومان قیمتشه.یعنی رو هم میشه 60 تومان.حالا بگین که می ارزه بخرم یا نه.بعدش بی زحمت بگین رو لپ تاپم(sony vaio vpccw mfx1b)با کانفیگ (cpu:2.8 core 2duo catch:6mg /ram:4gig ddr3/graphic:512 geforce)جواب میده؟یه دفعه نخرم بدبخت بشم؟؟؟؟!!!!
با سلام .
آیا میشه روی نوت بوکهای مکینتاش(اپل)ویندوز(7یا8یاوی تایا...)نصب کرد ؟
با تشکر
سلام
من جایی در مورد نحوه نصب روی vmware مطلبی نوشته؟؟؟
من 7 گیگ نسخه نصب شدشو روی vmware دان کردم حالا موندم چی کنم؟؟؟!!!
برو داخل ستاپ کامپیوتر پورت پی اس 2 را فعال کن
من میخوام MAC_OS_X_Lion رو روی vmware 7.1 نصب کنم ولی ارورهای زیر رو میده( هنگام بوت) درصورتی که موقع بوت عادی قبل از لود ویندوز وارد مرحله نصب میشه مشکل چیه؟
سیستم :لپ تاپ سونی CPU:intel با مشخصات بالا
ویندوز 7 -64بیتی
تو عکس دومی نوشته نمیتونه عکس را لود کنه فکر کنم مشکل از همین جاست
این دقیقا مشکل منه !!!
توی نرم افزار Virtual Box توی تنظیماتش میشه یه کارایی کرد که مشکل حل شه . ولی تو VMware نتونستم ... مشکل چیه؟ ؟ ؟ یکی راهنمایی کنه
یه سوال دیگه . وقتی مک رو نصب میکنم ( تو Virtual Box ) رزولوشن تنظیم نیست . از کناره ها صفحه سیاهه . چی کار کنم که درست شه ؟
دوست عزيز سلام
ببينيد تو VMware سي دي مک رو درست نشناخته
براي همين حجم رم-ي که بهش اختصاص داده 256 مگ هست
256 مگ خيلي کمه
بريد تو ويرايش پروفايل و 256 رو به 1 گيگ افزايش بديد
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟
![]()
ممنون مرحله اول رو رد کردم!!! بعد از بوت این ارور را میده شما میدونی مشکلش چیه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)