دوستان من به یه مشکلی خوردم
چه کنم
عکسش زیر گذاشتم
![]()
دوستان من به یه مشکلی خوردم
چه کنم
عکسش زیر گذاشتم
![]()
من هزادرو به همه توصیه می کنم الان پی سیم کامل کامل مک رو ساپرت می کنه! تازه دول بوتم با ویندوز سون بدون هیچ برنامه ای! خیلی آسون کافیه شما دریو ۱۰۰ مگابیتی که ویندوز ۷ در هنگام نصب میسازه رو فرمت نکنید و تو بوت لودر روی همون ۱۰۰ مگ کلیک کنید سون رو بوت می کنه!!!
سلام من نسخه iAtkos مک او اس ایکس ۱۰.۵.۵ رو خریدم و با توجه به راهنماییاتون نصبش کردم کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه ممنون. الانم با مک اومدم
از کجا خریدی؟؟؟؟؟اینترنتی؟؟؟؟
کسی سایتی رو میشناسه که بفروشه؟؟؟؟
من نسخه 10.7 مک رو از اسیت دانلود ها دریافت کردم نسخه 10.6.3 رو هم قبلا گرفته بودم میخواستم ببینم میشه مک رو روی لپ تاپ سونیم که مدل nw130j هست با مشخصات زیر نصب کرد
پردازنده(CPU) Intel Core 2 Duo T5800 2.1GHz
حافظه(RAM) 4 گیگابایت
4570 ati
من هم iAtkos s3 v2 را موفقانه روی لب تاپ Dell Studio XPS 1340 نصب کردم وبا ویندوز سون دوال بود هم داره و در وبلاگ خود نیز نوشتم با این آدرس:مشخصات لب تاپ: Dell studio xpsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4GB RAM
500 GB HDD
GRAPHIC nvidia geforce 9400m g
IDT HIGH DEFINITION AUDIO
سلام
من میخوایم مکینتاش رو پی سیم نصب کنم ولی ترس دارم که اطلاعاتم بپره
آخه یه بار ابونتو نصب کردم وقتی نصب تموم شد اومد بالا سیستم کلاهمه چی رو فرمت کرده بود و کامپیوتر رو پاک پاک تحویل داد حرصم دراومده بود
امکان داره ه اطلاعتم رو پاک نکنه ؟
در ضمن من با اکروزنیز نتونستم پارتیشن جدا کنم
وقتی سیستم خاموش میشه که تنظیمات رو انجام بده و روشن بشه تنظیمات رو انجام نمیده یه ضرب روشن میشه و تغییری ایجاد نشده چیکار کنم ؟
مشکلم تغییر کرد دوستان بعد از ریستارت شروع میکنه به پارتیشن بندی ولی تو استپ 1 ارور اوپریشن میده
اینم عکسش :
چیکارش کنم ؟
یه سوال دیگه :
چیکار کنم که Acronis OS Selector تو بالا اومدن ویندوز باز نشه
pc رو روشن میکنم زرتی Acronis OS Selector میاد بجای ویندوز
سلام من قصد دارم روی لپ تاپم مک نصب کنم hp6090ee نمیدونم روش جواب میده؟چه نسخه ایش؟و راهنمای هم کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)