چرا جواب نمیدین؟
10بار پرسیدم
فکر کنم این تاپیک به خاطره ها پیوسته!!!![]()
سلام.
سیستم عامل مکینتاش روی کامبیوتر من کامل نصب شد با تمام درایور ها فقط کارت صدا نشد اونم هر کاری کردم نتونستم.
لطفا توضیح بدید چیکار کنم
مچکرم
خداحافظ
Realtek
سلام
SL_10.6.6i_by_Hazard
این را دانلودکردم
بوت نمیشه از روی دی وی دی
باید چیکار کنم
یعنی نماد اپل میاد بعد ریست می شه
با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک به مناسبت سال نو
دوستان من شدیدا تمایل به نصب مک روی لپ تاپم دارم
ولی متاسفانه در همون ابتدای کار به یک مشکل قبل از بوت شدن نصب مک برمیخورم که هیچ جایی به اون اشاره نشده
یا حداقل من ندیدم !
مراحل اولیه پارتیشن بندی و بوت رو انجام میدم ولی با هر سوئیچی از جمله -x یا -v یا graphics mode وارد نصب می خوام بشم به محض اینکه اون هفت خط اول که چک می کنه رد میشه صفحه برفکی شدید می شه که احساس می کنم بخاطر گرافیک باشه ولی راه حلی براش پیدا نکردم.
اما روی کامپیوتر خونه این مراحل رو پشت سر گذاشتم و انتخاب زبان و فرمت درایو و ... رو انجام دادم تا به اکسترکت کردن رسیدم و اولین نواری که تا 100 درصد پرمیشه رسید و پرشد ولی به محض پر شدن پیغام Failed داد که نمی تونم فایل ایجاد کنم ! یا یه همچین چیزی!!!
مشخصات لپ تاپم اینه:
TOSHIBA Satellite A665
CPU: AMD Quad Core Phenom II P920 1.6GHz 2MB
Chipset: AMD M880G
RAM: 4GB DDR3
Dual VGA: ATI Radeon HD 5650 1GB DDR3+ ATI Stream Radeon 4200
1.62GB Dynamic
مشخصات پی سی ام اینه :
cpu core2dou 3MB
RAM 4GB
Main GIAGA EP41
VGA Ge 9600 Gso 1.5GB
ضمنا چطوری بفهمم چه نسخه ای از مک رو دارم ؟
<p>با سلام و عرض خسته نباشید و تبریک به مناسبت سال نو</p>
<p>دوستان من شدیدا تمایل به نصب مک روی لپ تاپم دارم</p>
<p>ولی متاسفانه در همون ابتدای کار به یک مشکل قبل از بوت شدن نصب مک برمیخورم که هیچ جایی به اون اشاره نشده</p>
<p>یا حداقل من ندیدم !</p>
<p>مراحل اولیه پارتیشن بندی و بوت رو انجام میدم ولی با هر سوئیچی از جمله -x یا -v یا graphics mode وارد نصب می خوام بشم به محض اینکه اون هفت خط اول که چک می کنه رد میشه صفحه برفکی شدید می شه که احساس می کنم بخاطر گرافیک باشه ولی راه حلی براش پیدا نکردم.</p>
<p>اما روی کامپیوتر خونه این مراحل رو پشت سر گذاشتم و انتخاب زبان و فرمت درایو و ... رو انجام دادم تا به اکسترکت کردن رسیدم و اولین نواری که تا 100 درصد پرمیشه رسید و پرشد ولی به محض پر شدن پیغام Failed داد که نمی تونم فایل ایجاد کنم ! یا یه همچین چیزی!!!</p>
<p>مشخصات لپ تاپم اینه:</p>
<p>TOSHIBA Satellite A665</p>
<p>CPU: AMD Quad Core Phenom II P920 1.6GHz 2MB</p>
<p>Chipset: AMD M880G</p>
<p>RAM: 4GB DDR3</p>
<p>Dual VGA: ATI Radeon HD 5650 1GB DDR3+ ATI Stream Radeon 4200</p>
<p>1.62GB Dynamic </p>
<p>مشخصات پی سی ام اینه :</p>
<p>cpu core2dou 3MB</p>
<p>RAM 4GB</p>
<p>Main GIAGA EP41</p>
<p>VGA Ge 9600 Gso 1.5GB</p>
اینم تصویر اروری که قبل از نصب و دقیقا بعد از چک کردن کامل دی وی دی میده روی کامپیوتر خونه
سلام
بچه ها احتمالش خیلی کمه که بشه مک رو روی سیستم هایی که سی پی یو AMD دارن نصب شه
تا هرجاشم که پیش برین نصب به آخر نمی رسه
سلام دوستان
آقا من یه سوال داشتم با لب تابم با مشخصاته زیر کدوم نسخه رو دانلود کنم ؟ ipc یا hazard ؟
cpu:intel 2.53 core i5
vga:ati radeon mobilety 5470 hd(1gig)
4gig ram
64 بیتی هم هست ... لطفا سریعا جواب بدین چون می خوام خیلی زود برم واسه نصب...
هر کدوم که با مشخصات سخت افزاریه من مچ تر هست رو معرفی کنین ... ممنون
سلام
من این نسخه رو روی دی وی دی ریختم و سیستم رو در حالت بوت گذاشتم. یک صفحه بوت لودر مک میاد که قهوه ای رنگه و یک آفتاب پرست سبز رنگ هم داره و پایین این درایو های هارد را نشون میده که یک نشان ( فلش / پوینت ) داره. اما درایو دی وی دی رام را نشان نمیدهد و هر کاری میکنم به بخش نصب وارد نمیشه. در این مرحله چیکار باید بکنم؟ مشگل از چیه؟
مشخصات سیستم من
motherboard= intel 965lt
cpu= intel e4300
ram =3gb ddr 2
vga= leadtek 7300gt 256mb
در بخش تنظیمات هم گزینه ahci را هم انتخاب کردم اما فرقی نکرد. صفحه ای که میاد به این شکل است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)