من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)
من این کار رو کردم ولی وقتی بوت میشه میگه یه کلید بزنید که ادامه بدیم و بعد ریستارت میشه!
(Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5)
به نظرتون باید دوباره دانلود کنم؟
چه ورژنی از همه بهتره؟
( من سال پیش که امتحان کردم تو گرافیک مشکل پیدا کردم)
دوستان عزیر من نسخه MAC OS X Snow Leopard 10.6.4: Image for VmWare رو از ایجاتهیه کردم ولی متاسفانه یه آموزش کوچیک در مورد نصب Mac OS X 10.6 Snow Leopard بوسیله VMware Workstation هم تو سایت های فارسی نیست من VMware Workstation 6.5.2 دارم اگه میشه یکی کمکم کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان میتونی ورژن 11 acronis disk director suite رو واسه ما لینکش رو بفرسته؟
زمین و آسمون رو گشتیم نبود
آخه فقط ورژن 11 با 7 کار می کنه
دستتون درد نکنه
من این ورژن رو دانلود و نصب کردم
لطف کنید بگید به درد کارم می خوره یا نه
Acronis Disk Director 11 Home for windows
(built 11.0.216)
ممنون
سلام
من روی pc می خوام Snow Leopard 10.6 نصب کنم یه با رنصب شد ولی دوباره هر کار کردم نصب نشد errore میده
مشخصات سیستم
asuse rampage II extrem
core i7 950
6g ram III
vga 4670 msi
ممنون
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم کنار مک
حالا روشن که میکنم پیش فرض ویندوز میاد بالا
چطوری میتونم کاری کنم که پیش فرض مک بیاد بالا ؟
دوست عزیز شما که آدرس همین صفحه رو گذاشتی ؟!! ولی اگر همونی رو دانلود کردی که حول و حوش 8 گیگ هست ، باید عرض کنم که اون واسه Ram 2 Gig و CPU 4 هسته ست شده ، اگر سیستمت پائینتر از اینه بیخیالش شو جواب نمیده منم دانلود کردم فایده نداشت الکی شد . ولی اگر سی پی یو 4 یا بالای 4 داری :
اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشه . نیازی نیست با Vmware ور بری تنظیماتش انجام شده . ضمنا فکر کنم Vmware 7 باید باشه حتما .
اینجا رو هم بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
شما میتونی بوت لودر کامیلیون رو نصب کنی . دی وی دی مک رو بگذار داخل از منو بالا ، یادم نیست فکر کنم دیسک یوتیلیتی باشه بوت لودر کامیلیون رو نصب کن اون موقع میتونی انتخاب کنی که کدومش پیشفرض باشه
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
دوست من شما چقدر در بند این آکرونیس هستی ؟! این فقط واسه پارتیشن بندیه ، اگر پارتیشن اضافه داری یا میتونی یکیو خالی کنی صاف برو سراغ نصب مک دیگه . با فرمت مک موقع نصب فرمتش کن
پس من چی؟![]()
کسی هست به مشکل ما جواب بده؟
سیستم که با دی وی دی بوت میشه.میرسه به یه قسمت که عکس سیب اون وسطه هستش و یه شکل دایره واری زیرش میچرخه.هرچقدر منتظر موندم هیچ تغییری نکرد.مشکل از کجاست؟
آقا کسی تونسته رو dell inaspiron 5010 هکینتاش رو نصب کنه یا نه؟
من 5 ماه پیش هر کاری کردم نصب نشد نمیدونم نسخه های جدید نصب میشه یا نه؟
اگه کسی نصب کرده بگه مام نصب کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)