كامل بشه چشمنوشته شده توسط doctorehsan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامل بشه چشمنوشته شده توسط doctorehsan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی نیست که بشه آنلاین خرید؟
بابا مردیم تو خراب مونده شهرستان ویندوز نیست چه برسه به مک!
فكر كنم پاكچين و تكنو2000 داشته باشننوشته شده توسط mohammad1395 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي سايت انلاين هست كه دي وي دي مك مي فروشند
من خودم انلاين خريدم با پست مياد برام
هنوز البته دستم نرسيده
اگه يك مقداري در گوگل بگردي هست.نوشته شده توسط mohammad1395 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امام مراقب باشين از يك جاي خيلي درپيت هم نخرين.
متاسفانه فروشگاه اينجا هم نداره و گرنه خيلي خوب ميشد
من خودم ويندوز 7 از همينجا گرفتم پستي برام فرستادن خيلي هم مطمئنتر از بازار هست.
بگرد اگه نشد پيام خصوصي بده من برات مي فرستم.
سلام
ممنون از اموزش
اگه کامپیوترتون (البته اینجا برای لپتاپ معرفی شده) 2 تا هارد داشته باشه (اینترنال البته) میتونین بدون این همه دنگ و فنگ مک رو کنار ویندوز نصب کنین
فقط هر دفعه باید از تو بایوس انتخاب کنین که کدوم هاردو بوت کنه (البته بعضی بایوس ها هم Boot Menu دارن که استفادش خیلی راحتره)
حالا رو سیستم من چه مکی میاد؟
Cpu: Intel celeron 2.8GHz
Ram: 512mb
VGA: Geforce 5200 fx 128mb
MB: SG-80 Abit
کلا فک نکنم جز Mac os x Classic چیز دیگه ای روش بیاد
رم سيستم شما كمهنوشته شده توسط arman haj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گرنه خيلي مشكلي نبايد داشته باشه
البته فكر كنم با گرافيك شما هم مشكل نداشته باشه
خیلی خوبه ممنون اقا حمید
نوشته شده توسط djsystem [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iDeneb MacOS X 10.5.7 | 2.72 GB
This virtual machine is in standby "suspend". To start select the option "resume", to turn off the "suspend". Rebooting will cause failure in the system. Do not erase the downloaded image, just in case.
The network operates in bridge mode (bridge). Silent. Display resolution 1024x768x32 (can be changed by modifying the file). Username / password "iDeneb" and "ideneb". Under HDD support up to 30 GB.
Platform: PC
System requirements: Intel (Intel Celeron / Pentium M, Pentium 4, Pentium D, Core2Duo / Core2Quad).
AMD (any, older Athlon XP).
Memory: 512Mb or higher
Language: English + Russian
The preinstalled VMware image distribution iDeneb v1.4. Contains Mac OSX 10.5.6, which was updated to 10.5.7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من ویندوز XP رو با زحمت پیدا کردم بعد نصب نمیدونم چرا ویندوز اصلی ویستامو در محیط بوت نمییاره ؟!!
ویندوز ویستا پاک شد ؟!
لطفاً کمک کنید خیلی زود ممنون
دوست عزيز اينجا رو ببين:نوشته شده توسط Iranian boy10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)