حمید جان عالی بود .
فقط در مورد چند بوت کردن چون من از لینوکس هم استفاده میکنم فکر کنم با Grub که لینوکس ازش استفاده میکنه هم به راحتی بشه مک رو هم اضافه کرد .
حمید جان عالی بود .
فقط در مورد چند بوت کردن چون من از لینوکس هم استفاده میکنم فکر کنم با Grub که لینوکس ازش استفاده میکنه هم به راحتی بشه مک رو هم اضافه کرد .
آقا حمید خیلی عالی هست واقعا زحمت کشیدید
سلام. دستت درد نکنه.
من که خیلی دوست دارم این سیستم عاملو . ولی از طرفی این کارا فعلا ً از حوصله ما خارجه و از طرف دیگه ترجیح می دم این سیستم عامل روی خود مک باشه.
مرسی.
این آموزش حرف نداره و عالیه
خیلی دوست داشتم مک رو برای تست هم که شده یک بار تجربه کنم
مرسی
عالی بود دستت درد نکنه
بازم مثل همیشه حمید برنده میشه
ممنون حمید جان. شاید این کار رو هیچ نکنم! اما به هرحال همین که بدونی یه کاری امکان پذیره و در ضمن خیلی هم مشکل نیست خیلی خوبه.
نوشته شده توسط Green.Son [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معمولا" كمتر نوت بوكي پيدا ميشه كه كاملا" با هر دو سازگار باشه يك سري از لنووهاي تينك پد دوال ساپورتننوشته شده توسط THE AGE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قيمتشون از خريد يك نوت بوك پي سي و يك نوت بوك مك كمتر نيست
بوت منيجر اكرونيس كه مشكلي نداره؟
بگو مشكلت چيه تا من توضيح بدم؟
به نظر من مك ارزش يادگيري دارهنوشته شده توسط Shayan Arya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خصوص كه فارسي رو هم خيلي خوب ساپورت مي كنه
و تقويمش رو هم ميشه كرد شمسي
ساده و روان هست.
بله با بوت منيجر لينوكس هم ميشهنوشته شده توسط h_starboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بين بوت منيجرهاي كار درست من فقط سيستم كامندر و اكرونيس رو قبول دارم
كه بين اين دو تا باز هم اكرونيس مدولارتر و بهتره
حمید جان منو یاد ممد انداختی اخه اونم مثل تو عالی کار می کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)