سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
اگه اسم برنامه يا لينکش رو هم بفرستي خودم مي تونم با برنامه کار کنم
![]()
سلام ببخشيد يه برنامه مي خواستم که بشه باهاش دو تا فيلم رو تو يه صفحه قرار داداينجوري
خيلي ممنون ميشم
![]()
خيلي ممنون ميشم
![]()
سلام جعفر خان . با توجه به حجم بالای اطلاعات شما دو تا سوال داشتم . سوال اول میخواستم یک نرم افزار خوب و عالی در زمینه سانسور برام معرفی کنین بصورتی که مثلا یک فیلم رو درونش باز کنیم و قطعاتی رو که میخوایم حذف شه انتخاب کنیم بعدش خروجیمون یک فیلم کامل و با سانسور بشه و فیلم تیکه تیکه نشه . در ضمن اگر هم بشه نرم افزارهای جدیدی که لباس بر تن میکنن هم معرفی کنین.
برای مورد اول از برنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید وقتی برنامه رو ازلینک پایین دانلود کردین نصبش کنید برای رجیستر کردنشم طبق شکل پایین شماره 1 باید گزینه مورد نظر انتخاب کنید طبق شکل دوم شماره 2 باید فیلم خودتون به قسمت شماره 3 دراگ کنید طبق شماره 4 اون قسمت از فیلم که برای برش میخواین باید با موس انتخاب کنید طلف شماره 5 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شکل بعد طبق شماره 6 اون قسمت از فیلم که میخواین انتهاش برای برش انتخاب کنید باز طبق شماره 7 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شکا آخر شماره 7 روی اون کادری که برای برش فیلم مشخص شده کلیک راست طبق شماره 9 گزینه مورد نظر انتخاب کنید برای اون یکی برنامه هم fotomix ببینید بکارتون میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام بشه فیلم را همراه با زیرنویس فارسی داخل دی وی دی رایت کرد۰اگه mkv را هم ساپورت کنه و قابلیت ساخت منو را هم داشته داشته باشه دیگه عالی میشه۰ زیر نویس را اگر بچسبونه هم خوبه
ممنون کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
یه نرم افزار میخواستم که فرکانس صدای یه نفرو بگیره و مثلا رو صدای خودم یا یه آهنگ دیگه بذاره
میشه راهنمایی کنید؟
ازبرنامه ConvertXtodvd میتونید استفاده کنید که بهترین برنامه دراین زمینه بحساب میاد
سلام به دوستای زحمتــ ــکش گـلـم
چندوقت پیش دوستم برای مغازشون چندتا دوربین وصل کرد ، کاری به مدیرت و این چیزاش ندارم ، دستگاه با یه هارد 80 کار میکرد که دوربین ها شبانه روزی ضبط میکردند اما تا 4 روز آخر رو نگه میداشتند یعنی تا 96 ساعت قبل از آخرین ثانیه ای که ضبط کرده ، قبل از اینا پاک میشدند ، البته چون حجم هارد کم بود نهایت 96 ساعت میتونست رکورد کنه .
حالا درخواست من یه نرم افزار برای ضبط صداست که با صدا همین کارو بکنه یعنی مثلا تنظیم کنیم تا 48 ساعت قبل رو ضبط کنه . اگه منظورم رو واضح نگفتم بگین بیشتر بشکافم .
خیلی ممنونم .
برنامه FairStars Recorder یا Easy Hi-Q Recorder هرکدوم یک قسمت برای تنظیم زمان ظبط دارن
سلام خسته نباشید
من یه نرم افزاری می خواستم که بتونم صدای یه فیلم که هماهنگ نیست را 3ثانیه به جلو ببرم و هماهنگ کنم فایلش mkvهستش
خواهشا کم حجم باشه (به غیر از یولید و پرمیر)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)