سلام به همه استاید و دوستان عزیز
ببخشید من یک نرم افزار میخوام یک یک فایل صوتی رو بهش بدم و هر روز به فرض مثال ساعت 7 صبح شروع به پخش کنه .
ممنون میشم دوستان و استاید یک نرم افزار معرفی کنن .
سلام به همه استاید و دوستان عزیز
ببخشید من یک نرم افزار میخوام یک یک فایل صوتی رو بهش بدم و هر روز به فرض مثال ساعت 7 صبح شروع به پخش کنه .
ممنون میشم دوستان و استاید یک نرم افزار معرفی کنن .
سلام
لطفا هنگام معرفی نرم افزار، اسم نرم افزار و همچنین لینک نرم افزار را به صورت مستقیم یا در داخل [CODE]
قرار دهید. به صورت عکس معرفی نکنید!
سپاس
تیم مدیریت انجمن درخواست نرم افزار
سلام .نرم افزاري هست كه بتونم باهاش توي اى پد اپل مدلA1219فيلم رو با زيرنويس انلاين ببينم راستش من زياد از صفحه اول پست سردرنياوردم واصلا وارد نيستم اگه ممكنه راهنمايي كنيد باتشكر
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست
کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
یه برنامه ساده میخوام برای برش قسمتهای اضافه ویدیو که کارکردن باهاش راحت باشه و نیاز به وارد کردن دقیقه و ثانیه نداشته باشه و ببینی کجای ویدیو رو برش میدی
سلام دوستان.وقتتون به خیر و شادی.من دنبال نرم افزاری هستم که بشه روی کامپیوتر وسطای چندتا اهنگ رو به هم وصل کرد و یک اهنگ خروجی گرفت.مثل اهنگ های میکس شده دی جی.ممنونم
یه برنامه کاهش سایز ویدیو میخوام که بدون افت کیفیت سایز ویدیو را کم کنه و سریع هم باشه
سلام وقت بخیر
الن خیلی از این کار ها رو هوش مصنوعی ها به راحتی و دقیق تر انجام میدن نیازی به این همه نرم افزار ندارین فقط کافیه چنتا از هوش مصنوعی های حرفه ای رو داشته باشید
مثلا: ادوبی فتوشاپ: ویرایش عکس با هوش مصنوعی
کنوا: کنوا: طراحی آسان با پیشنهادات اتوماتیک
در ضمن خیلی از سوالات و بهتر از گوگل جواب میده و کمک حاله مثل هوش مصنوعی های چت جی بی تی - جمنای - پو و ....
ادمین آزادکارشو
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)