سلام، ببخشید من تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا درخواستم رو مطرح میکنم
من دنبال یه برنامه خاص میگردم که بتونه از اینترنت برام عکس پیدا کنه، اما نه از سایت خاصی، مثل سرچر عکس گوگل
سلام، ببخشید من تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم به همین دلیل اینجا درخواستم رو مطرح میکنم
من دنبال یه برنامه خاص میگردم که بتونه از اینترنت برام عکس پیدا کنه، اما نه از سایت خاصی، مثل سرچر عکس گوگل
سلام و خسته نباشید
من یه برنامه ای میخوام که بتونم هم روی فیلم صدا بزارم و روش متن بنویسم
یا عکس میکس کنم و روش اهنگ و متن فارسی بزارم
ممنون میشم یه برنامه خوب و سبک برام معرفی کنید
سلام خسته نباشید. برنامه ای میخوام که صدا رو اسکن کنه و صدای ورودی رو به صدای اسکن شده شبیه سازی کنه و خروجی صدا شبیه صدای اسکن شده بشه همون برنامه تقلید صدا البته برای گوشی اندروید 5 اگه بشه به دستگاه پاور میکسر هم وصل بشه و صدای ورودی از میکروفون رو به صدای اسکن شده شبیه کنه و پخش بشه همزمان از دستگاه عالیه مرسی اگه راهنمایی کنید
سلام از نرم افزار Microsoft Windows Essentials استفاده کنید :نوشته شده توسط afshin171 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALI . R; 22-04-2018 at 09:30.
سلام
یه برنامه ضبط صوت قوی برای گویندگی در کمپیوتر میخواستم.
طوری که صدای پشت زمینه رو نیاره.
سلام
دنبال برنامه ای می گردم که ضمن نمایش یک یا چند تصویر در پس زمینه بتوان یک یا چند ویدئو رو با افکت در سایزهای انتخابی رو صفحه نمایش داد. چیزی شبیه بعضی برنامه های تلویزیون
لطفا اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه ممنون
درود
اگر بتونید لینک دانلود نرم افزار Boilsoft Audio Converter رو بهم PM کنید یا همین جا بزارید بسیار ممنون میشم.
لطفا نرم افزارش با نرم افزار Bigasoft Audio Converter اشتباه نگیرید.
سلام،دوستان نرم افزار آسونی سراغ دارین که صدایی که مثلا بی کیفیته(مثلا ولومش پایینه حتی اگر 100 درصد پر باشه) با این نرم افزار بشه ولوم رو زیاد کرد و صدا بهتر و زیادتر شنیده بشه؟؟
فقط ممنون میشم بهم بگید در کدام قسمت های برنامه میشه اینکار رو کرد
با تشکر
سلام.نوشته شده توسط محمد7966 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا با برنامهای به اسم Ocenaudio کار کردم. برنامه سبک و قویای بود. هر قسمت از صوت رو که میخواهید دامنهاش رو افزایش بدید Select کنید. بعد از Effects سپس Amplitude سپس Gain رو انتخاب کنید و مقدار مورد نظرتون رو وارد کنید.
سلام....
من یک فیلم قدیمی از دستگاه VHS رو به کارت کپچر وصل کردم و روی سیستم ذخیره کردم.
ولی صدای ویدئوی ضبط شده فقط از یک اسپیکر یا هدفون بیرون میاد.
امکانش هست بشه کاری کرد که صدای ویدئو از دو خروجی پخش بشه؟ من با نرم افزار تبدیل xilisoft video converter امتحان کردم فایده ای نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)