برنامه آموزشی ساده پاور پوینت
برنامه آموزشی ساده پاور پوینت
سلام
آموزش کاملا تصویری و سریع پاورپوینت 2007 می خوام لطفا" کمکم کنید
سلام من نرم افزار میخوام که صدای ویندوز رو ضبط کنم
آسون تر بگم من کارت دی وی بی دارم و میخوام صدای رادیو رو ضبط کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما از برنامه های Bandicam یا Mirillis Action یا Ticno Recorder برای این مورد میتونید استفاده کنید البته اینم اضافه کنم اکثر پلایرها که مربوط به --- میشن یک قسمت برای رکورد دارن که اعم از صدا یا تصویر با کلیک روی اون گزینه میتونید رکورد کنید بطور مثال --- dreamنوشته شده توسط ali2311 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط jafarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست من ، من فقط میخوام صدا رو ضبط کنم نه تصویر و صدا رو با فرمت mp3
ممنون اگه راهنماییم کنید
این برنامه Ticno Recorder همین کاری که شما مد نظر دارین برای شما انجام میده فقط مختص رکورد صدا هستش .نوشته شده توسط ali2311 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تعجب ميكنم، اينجا واقعاً همه چي درهمه!!!
اصلاً كسي به عنوان تاپيك توجه نميكنه! وارد هر جايي شد و يه سوال براش مطرح بود همونجا ميپرسه!
كاربران گرامي توجه كنند كه:
1- قبل مطرح كردن پرسپ و يا درخواستي، ابتدا در انجمن در كادر مربوطه"جستجو" نوشته و ببينند كه جايي جوابش داده شده يا اينكه سوال تكراري نباشه؟
2- به تناسب نوع سوال يا پست ارسالي در همان موضوع مربوطه، كنجانيده شوند و نظم موضوعي انجمن را رعايت بفرمايند.
دوستدار هميشگي شما eDvArDo
نوشته شده توسط jafarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که گفتید فقط صدای میکروفن رو ضبط میکنه من میخوام صدای داخل ویندوز رو ضبط کنه یا مستقیم صدای کارت دی وی بی رو
سلام خدمت دوستان و مدیران فروم .
کن چندتا فایل تصویری دارم با پسوند dat این فیلم های روی سی دی بودن و من همه روی هادر کپی کردم ولی الان فیلم ها که بخش می کنم بعضی جاهاش گیر می کنه یا اینکه صدایی مثل خش میده که فیلم قفل میککنه . ممنون می شم نرم افزاری برای ترمیم فیلم بهم معرفی کنید
شما برنامه Bandicam دانلود نصب کنید یا اون یکی برنامه بعد که صدای برنامه خودتون از طریق --- ضبط کردین فرمت فایل با یک برنامه کانورت به mp3 تبدیل کنید با خود برنامه پلایر --- هم قادر به انجام اینکار هستین از طریقه گزینه record موجود دربرنامه.نوشته شده توسط ali2311 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)