خودتون قضاوت کنید
منظورم تو پست قبلیم این بود که گوردن تو محل کارش سر پست درستی نبوده پس انتقام گرفته
شاید اون بوده که زمین رو تسلیم کرده و اومده گزشته رو تغییر بده یادمون نره سفر در زمان فرضیه انشتین هست
به هر حال
گوردن بوده که هم پیمان کمباین شده و وقتی داشتن از جسم انسانی منتقلش میکردن تو جسم یه ادوایزر مشکلی پیش اومدده و
گوردن برای همین جی منی شده که با حرف زدن مشکل داره و انگار انسان نیست
در نهایت هیچ دلیلی نداره که جی من الکسی رو نجات بده تو اون سن مگر اینکه گوردن خودشه و گرنه جی منو چه به الکسی و دوستی
یا نجات دادن عزیزه دشمنش این موجود هر چی باشه ربطی به نژادی که به زمین حمله کردن نداشته
نمی دونم فیلم موتور سوار مرده نیکلاس کیج رو دیدید یا نه
با او هم قرار داد بسته شده یک گزینه به نظر من میرسه جی من
شیطان هست خود شیطان چون با گوردن قرارداد بست و ...
به هر حال نشانههای الاهی داره ولی چون بازی ساز از فیزیک و قوانین اون پیروی میکنه
دلیل نمیشه شیطان نباشه
من قسمتی از داستان رو خوندم به نظرم جذاب اومد دیگه ادامه ندادم چون شاید منم بازی کنم.تا الان اصلا بازی نکردم این شاهکارو
من عاشق بازی هایی مثل مس افکت هستم و خیلی حال می کنم با این نوع از بازی ها.به نظرتون این بازی چقدر شبیه مس افکت هست؟این بهتر است یا مس؟
یک جورایی نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد ، مس افکت کلا theme ـه فضایی داره و داستانش خیلی وسیع تره و مقدار خیلی زیادی داستان فرعی داره.نوشته شده توسط neon_91 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به عنوان یک super fan ـه مس افکت من به شدت عاشق سری Half-Life شدم و الان هم بی صبرانه منتظر نسخه بعدیشم
HL بعد از ME قرار میگیره برای من و بعدش بقیه بازی ها
Half-Life 2 امروز 10 ساله شد.
16 نوامبر سال 2004 یعنی دقیقا 10 سال پیش در چنین روزی عنوان Half Life 2 منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح میده که چرا HL2 هنوز بهترین شوتر اول شخص 10 سال اخیر است.
میخوام نسخه ی فول و آخرین ورژن از این شاهکار هنری صاحب سبک رو براتون قرار بدم بازی ای که هیچوقت گیمر ها از یاد نخواهند برد، HALF LIFE 2
لینک دانلود »[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات خوبی هم داشته، چیزایی که من دیدم اظافه شدن مثل: های داینامیک رنج، موشن بلور عالی که کرایسیس 2 با دایرایکس 11 همیچین موشن بلوری رو ساخته بود اما این رو 9، پک شدن فایل ها که خودش تو سرعت لودینگ بازی تاثیر داره، سایه دار شدن Flash Light و طبیعی تر شدن شیدر ها و ... چیزای دیگه ای که میتونید خودتون ببینید.
طرفداران Portal حتما Portal stories : Mel رو برید خیلی قشنگه؛ داستانش مربوط به زمان نابودی GlaDOS و اتفاقات بعد اونه.
با اینکه یک Mod به حساب میاد ولی هر کی ندونه فکر میکنه یک بازیه کامله از بس قشنگ ساخته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)