به نقل از PandaApp :
دوستان این روش رو خودم تست کردم و بسیار سری جواب داد !
Spire بهترین راه برای گرفتن سیری در دستگاه های غیر iPhone 4S میباشد ، اما هنوز هم کار با آن کمی سخت و کم سرعت میباشد . معرفی Sara : ویژگی جدیدی میباشد که قول داده است که تمام ویژگی های سیری را برای ما در تمام iDevice ها تکرار کند . امیدواریم درست باشد !
سارا تمام iDevice های قدیمی را ساپورت میکند مانند آیفون 3gs و آیپاد 3G و بالا تر ! علاوه بر این Sara محیطی مشابه دارد با سیری که شما احساس میکنید که دارید از خود سری استفاده میکنید ! ولی نمیشه گفت که دقیقا کار سیری را انجام میدهد .
این نرم افزار ویژگی های زیادی را ارائه میدهد که سیری در برابر آن از محدودیت های زیادی برخوردار هست . به عنوان مثال ، شما میتوانید مکان هارا جست و جو کنید در ایالات متحده و کانادا بدون محدودیت . علاوه بر این سارا میتواند کامپیوتر شما را کنترل کند ، اسکن بارکد ها ، و حتی از اشتباهات خود چیز های جدیدی یاد میگیرد !!! همچنین شما نیازی به پرو**ک**س**_ی ندارید برای استفاده از آن .
این برخی از ویژگی های باور نکردنی این برنامه بودند ، با این حال دستوری کی شما به سارا میدهید همیشه جوابی صحیح ندارد و ممکن است اشتباهاتی بکند .
اگر شما میخواهید سارا رو دانلود کنید این سورس را در Cydia اد کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای تفریح از آن استفاده کنید این tweat بیش از حد جدی است !
ترجمه : JoWkErSs
من که خودم نتونستم این سورس رو اد کنم !!! میگه Request Time Out !
اکه کسی تونست خبر بده ...
آموزش نصب سارا طبق فروم خود سارا :
1. این برنامه را از iTuneStore دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. سایدیا رو باز کنید و بعد به مسیر زیر برید :
Cydia > Manage > Settings > choose Developer > Done
3. پکیج های زیر رو سرچ کنید و نصب کنید :
+ Open
+ Applist
4. آیفایل رو از سایدیا دانلود کنید .
5. سارا رو با توجه به iDevice خود دانلود کرده ( فایل Dep ) از لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. فایل Dep رو در iDevice خود نصب کنید .
7. آیفایل رو باز کنید ، فایل Dep رو در دیوایس خود باز کنید ، install رو بزنید !
8. بعد از install ریسپرینگ کنید .
9. سارا نصب شده و آماده برای استفاده است !
10. اگر آیکون سارا رو ندیدید دیوایس رو ریبوت کنید !
11. اگر باز هم آیکون سارا رو ندیدید دوباره نصب کنید و از آن اسکرین شات بگیرید و برای این ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید .
ترجمه آموزش : JoWkeRsS