تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره برای خرید چرخ خیاطی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دادا.جملت دو پهلویه.
    از هیچی بهتره(نزدیک به اشغال)؟ یا یه چیز معمولیه؟
    ایستگاه مترو خیام بهتره تا مولوی .نزدیک تره
    سلام
    فقط برای شوخی گفتم بز هیچیه .
    راستش اطلاع ندارم چطوریه اما اگر فقط مومتاژ میشه اینجا و گارانتی یکی دو ساله هم داره و قیمتش هم مناسب و ارزونتر از خارجی باشه پس جایگزین خوبی برای خارجی هست
    مترو خیام هم بله , حرفتون درسته
    اما اگر خیام پیاده بشین یک بار باید خیابون رو تا میدون مولوی بگردین بعدش برگردین بالا تا مترو و از اونجا هم به سمت میدون توپخونه رو بگردین مگر اینکه مغازه ها بین میدون مولوی و مترو خیام باشه که در اینصورت فرقی نمیکنه مولوی پیاده بشین یا خیام

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    فقط برای شوخی گفتم بز هیچیه .
    راستش اطلاع ندارم چطوریه اما اگر فقط مومتاژ میشه اینجا و گارانتی یکی دو ساله هم داره و قیمتش هم مناسب و ارزونتر از خارجی باشه پس جایگزین خوبی برای خارجی هست
    مترو خیام هم بله , حرفتون درسته
    اما اگر خیام پیاده بشین یک بار باید خیابون رو تا میدون مولوی بگردین بعدش برگردین بالا تا مترو و از اونجا هم به سمت میدون توپخونه رو بگردین مگر اینکه مغازه ها بین میدون مولوی و مترو خیام باشه که در اینصورت فرقی نمیکنه مولوی پیاده بشین یا خیام
    ببین نزدیک ایستگاه مولوی مواد غذایی فروش هستن
    اما ایستگاه خیام بیای بیرون سریع مغازه هارو میبینی
    نهاینش تا ایستگاه 15 خرداد بتونی پیدا کنی .بالاتر(توپخونه) اصلا کلا عوض میشه بازار ومیریم توبورس لوله وشیر اب

3. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و تشکر
    من می خوام یک سردوز سه نخ بخرم لطفا من را راهنمایی کنید ژاپنی دسته دوم یا چینی های توی بازار؟
    اگر کسی هم ادرس یا تلفن بازاری توی مشهد که چرخ دسته دوم میفروشه را داره لطف کنه
    خیلی ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2025

10

سلام دوست عزیز، یه تجربه بگم شاید به کارت بیاد.
    حدود سه سال پیش یه چرخ ژانومه خریدم چون همه می‌گفتن خیلی خوبه، ولی راستش بعد یه مدت پشیمون شدم. بعدش شروع کردم به تحقیق درباره چرخای صنعتی و فهمیدم که جک خیلی گزینه بهتریه. یه کم گشتم و بالاخره یه سایتی پیدا کردم که خودشون مستقیم چرخای جک رو عرضه می‌کردن. از همونجا سفارش دادم و با باربری برام فرستادن. الان یک سال و نیمه دارم باهاش کار می‌کنم و واقعاً هیچ مشکلی نداشته.
    اگه میخوای برات سایتش میزارم الان خودت باهاشون تماس بگیر ببین قیمتاشون چجوریه mahanddokht
    اگه تازه‌کاری، F12 گزینه خوبیه واسه شروع. ولی اگه زیاد با چرخ سر و کار داری، یه مدل جدید اومده به اسم A5E که خیلی تعریفشو شنیدم و خودم هم قصد دارم بگیرمش.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •