دوست گرامی اگر طبق مراحل گفته شده انجام بدید به هیچ مشکلی بر نمی خورید من جیلبریک کردو و الان دارم برنامه نصب میکنم بدون مشکلنوشته شده توسط PNC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی اگر طبق مراحل گفته شده انجام بدید به هیچ مشکلی بر نمی خورید من جیلبریک کردو و الان دارم برنامه نصب میکنم بدون مشکلنوشته شده توسط PNC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه شما فرمودید 5.0.1 دارید ولی من 5 رو دارم میگم به مشکل نخورم!نوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توصیه میکنم قبلش به 5.0.1 آپدیت کنیدنوشته شده توسط PNC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق پیشنهاد دوستمون شما هم اول آپدیت کنید به 5.0.1 بعد جیل بریک کنید . منم همنیکارو کردم ...نوشته شده توسط PNC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مشکل هم حل شد ، بدیش این هست که معلوم نیست توی مرحله آخر کی باید دگمه vpn رو تاگل (عوض کردن حالت = در اینجا on کردن ) کنیم و برای همین هم یه 10 15 دقیقه ای همونطوری مونده بود ...
آقا عماد اون برنامه بلوتوثه که گفتید رو یه بار دیگه میشه اسم دقیقش رو بگید ما هم نصب کنیم . البته یه مشکل دیگه اینکه موقع سرچ کردن برنامه توی اینزتالئوس ، خطای api میده و نمیتونه سرچ کنه که بعد فهمیدم باید برای این مرحله هم vpn وصل کنیم ای خدا یعنی apptrackr هم آی پی های ایرانو بسته ؟
درود بر شمانوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید قیل از هر چیز لایسنس این برنامه رو به قیمت 12 هزار تومان خریداری کنید
که برای اطلاع از چگونگی میتونید یک سر به فروم آی او اس بزنید چون توسط این فروم ارایه میشه لایسنسش
لایسنس کدوم برنامه رو شما میگید ؟ اینزتالوس؟ ارزششو داره آدم 12 تومن بده ؟ فقط مشکل سرچش حل میشه یا نه چیز دیگه ای هم اضافه میشه؟
راستی اون بلوتوثه رو هم نگفتید چیه و از کجا بگیرمش دقیقا؟
اینی که گفتم در رابطه با بلوتوث بودنوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بک آپ گرفتن برای من خیلی داره طول میکشه، امیدوارم زودتر تموم شه فردا صبح کار دارم.
برای شما چقدر طول کشید؟
کمتر از 15 دقیقهنوشته شده توسط sina818 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دیدید بیشتر طول کشید برنامه رو به یک درایو دیگه منتقل کنید و آیپدتون رو یکبار ریست فکتوری کنید و مجددا تکرار کنید
این کار رو کردمنوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره نیم ساعته صبر کردم بازم نمیشه
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)