بر نامه خودش در cmd بکآپ میگیرهنوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط رو 5.0.1 تست کردم
ولی ظاهرن با 5 هم سازگاره
بر نامه خودش در cmd بکآپ میگیرهنوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط رو 5.0.1 تست کردم
ولی ظاهرن با 5 هم سازگاره
آقا عماد شما خودت جیلبریک کردی؟ آخه قبلا گفته بودی که جیلبریک نکردی ... اینکه که میگن عمر دستگاه و کارایی باتری رو پایین میاره درسته ؟
lمن قبلا جیلبریک کرده بودم ولی این اواخر دستگاهم جیلبریک نبودنوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیلبریک هیچ ربطی به عمر دستگاه نداره ولی با توجه به app هایی که نصب میکنید ممکنه تو مصرف شارژ تاثیر بگذاره
من الان جیلبریک کردم و دارم میرم برای نصب برنامه
مرسی، شرمنده اینقدر سوال میکنم ، برنامه های کرک شده رو از کجا میشه گیر آورد و اینکه آیا این برنامه ها دقیقا کرک شده همون برنامه های اپ استور هستند یا مجزا نوشته شده اند ؟
از داخل برنامه cydia و اینستالوس میتونید اسم برنامه مورد نظرتون رو سرچ کنید و اون رو دانلود کنیدنوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از برنامه ها کرک شده هستند و بعضی دیگر که در اپ استور نیستند توسط برنامه نویسها نوشته شدند
در این تاپیک فقط در رابطه با جیلبریک آیپد 2 و مسایل آموزش لطفا بحث کنید و سوالات خودتون پیرامون چیلبریک را در تاپیک کلیه مباحث مربوط به Jailbreak آیپد بپرسید
با تشکر
تست شد ! هیچ مشکلی نداره ...ممنون ....
من بعد از تایپ دستور cinject.exe -w یه 7 8 دقیقه ای هست که داره کار میکنه و تموم نشده و هی پیامهای warning میده . میخوام بدونم همینقدر باید این مرحله طول بکشه ؟
اقا ما cydia رو نصب کردیم حالا چطور app و اینجور چیزا بریزیم . من اصلا بلد نیستم با cydia کار کنم یکی مارو راهنمایی کنه ممنون .
بابت اموزش نیز ممنون .
یه نگاه به این تاپیک بندازیدنوشته شده توسط abc2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما حل شد ؟نوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون منم iOS 5 دارم میخوام جیلبریک کنم میخوام به مشکل نخورم یه موقع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)