جیلبریک به صورت تدر هست یا آنتدر ؟!
جیلبریک به صورت تدر هست یا آنتدر ؟!
این جیلبریک به صورت آنتدر (غیر قلاده ای ) هستنوشته شده توسط JoWkErsSs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهر من مک داره، می تونم ازش بگیرم و جیلبریک کنم، البته با مک زیاد وارد نیستم ولی فکر می کنم کار سختی نیست نه؟نوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سوال دیگه، چند دقیقه طول میکشه ؟
درود بر شمانوشته شده توسط sina818 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول آپدیت شد و مشکل لینک حل شد
ظاهرا داره نرم افزار برای ویندوز ارایه میشه امشب
edit
یک برنامه تحت داس ارایه شده که مشغول تستش هستم
Last edited by emadpumad; 21-01-2012 at 17:00.
من یه جا خوندم : برای 5 و 5.0.1 هستشنوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درررررررررودنوشته شده توسط koroshfe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به وسیله برنامه داس جیلبریک کردم
آموزش جیلبریک به وسیله ویندوز در پست اول گذاشته شد
Last edited by emadpumad; 21-01-2012 at 19:26.
ممنون از شما عماد جان .
آقا باز هم همون سوال همیشگی من . اگه جیلبریک کنم برنامه های فعلی خریداری شده من که با یه اپل ایدی دیگه ریخته شده ، پاک میشه ؟
سوال دیگه اینکه آیا بعد از جیلبریک اگه مشکلی پیش اومد یا نخواستیم میتونیم برگردیم به قبل از جیلبریک ؟
ویه سوال دیگه ؟ آیا بعد از نصب جیلبریک میشه بازهم از اپ استور برنامه خرید و نصب کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
Last edited by zohair2; 21-01-2012 at 19:24.
درود بر شمانوشته شده توسط zohair2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 خیر پاک نمیشن
2 بله میتونید ریستور کنید
3 بله منافاتی با این قضیه نداره جیلبریک
ممنونم . چطوری بکاپ بگیرم قبلش ؟ و اینکه آیا برای جیلبریک حتما باید به نسخه ios 5.0.1 آپدیت کنم؟ یا با همون 5 هم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)