سلام بنده می خوام یه تبلت ویو سوند ویو پد 7 بگیرم می خواستم ببینم اولا قیمت آکش چنده ثانیا رام رسمی که فارسی رو پشتیبانی کنه برا این تبلت هست؟
سلام بنده می خوام یه تبلت ویو سوند ویو پد 7 بگیرم می خواستم ببینم اولا قیمت آکش چنده ثانیا رام رسمی که فارسی رو پشتیبانی کنه برا این تبلت هست؟
480 هزار »» ViewSonic Tablet PC VB735
سلام دوستان
تبلت من
3g
رو ساپورت ميكنه
بعد اومدم يه مودم
3g
سيمكارت خور گرفتم
الان وصل كردم به تبلت رفتم تو قسمت
3g
و زدم كانكت
ميگه
the modem initialing ... try again
چيكار كنم؟
برنامه هايي كه تو مودم بود رو ريختم تو تبلت و رفتم تو قسمت نصب ولي
exe
هست و نصب نميشه
روش كه ميزنم يه سري فايل باز ميشه كه ميخواي با كدوم برنامه رو اجرا كني !
چيكار كنم؟
تشكر
سلام من نسخه جدید آپدیت خود acer a500 را میخواستم وقتی میخوام آپدیتش کنم میگه 350 مگ هست خیلی زیاده کسی لینک دانلودش را داره تا بعد روش نصب کنم
سلام دوستان
يه تبلت دارم
اندرويد 3
قابليت ارتقا هم نداره
سايتش چيزي نبود ...
امروز برنامه و اينا نصب كردم
با فونت فارسي مشكل داره
بعضي از نرم افزار هاي فارسي كه بصورت متني هست رو
كلمه ( ي )
رو پشتيباني نميكنه و بصورت # هست
برنامه اي چيزي هست مشكل رو حل كنه؟
با تشكر
باسلام خسته نباشید من یک ارکوس 108 internet tablet دارم . مشکلی که هست اینه که فونت فارسی خیلی بده . مثلا در مروگر اپرا حروف افرسی رو به صورت مربع نشون میده . فونتش هم خیلی زشت هست و خلاصه اصلا فارسیش خوب نیست . میخواستم ببینم چه طوری میشه فونت فارسی خوب روی این تپلت ها نصب کرد ؟ ورژن اندرور 2 آخرین ورژنش هم اپدیت کردم یادم نیست دقیق چی بود. ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
درود به همه دوستان
تبلت گلکسی بنده با یو اس بی به رایانه متصل است. در منزل از ای دی اس ال استفاده می کنم. می خواهم کاری کنم تا با وصل شدن تبلت از طریق یو اس بی ، کامپیوتر یک شبکه ایجاد کند و اینترنت خود را با تبلت به اشتراک بگذارد و به نوعی تبلت از طریق یک شبکه سیمی، و نه وای فای به اینترنت وصل شود. اگر نرم افزاری در اینباره هم وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید.
با تشکر از پاسخ دوستان
چیزی که نیاز دارید یه برنامه Reverse Tether هست. این ها رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کمک بزرگ شما بسیار ممنونم
سلام خسته نباشید اگه براتون امکان داشته باشه روت نمودن . نصب ریکاوری و نصب رام بر روی تبلت fablet g70 رو برام بنویسید . در ضمن این تبلت امکان ارتقا داره اما من با روشهای سامسونگ و روش cmd انجام دادم نشد منو راهنمائی کنید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)