ترفندی دارید بشه روی لنوو S6000 که براش آپدیت نمیاد اندروئید 5 نصب کرد؟
نسخه فعلی 4.2.2
ترفندی دارید بشه روی لنوو S6000 که براش آپدیت نمیاد اندروئید 5 نصب کرد؟
نسخه فعلی 4.2.2
سلام
من الان چند روزه در قسمت مربوط به تبلت memo pad7 سوال مطرح كردم ولي كسي جواب نداده. پس ببخشيد اينجا مي نويسم. من دنبال گيرنده ديجيتال بدون استفاده از اينترنت براي تبلتم ايسوس ممو پد 7 هستم.
مدل pt115 و pv500 رو ديدم...كدام مدل بهتره؟ يا مارك بهتري پيشنهاد مي دهيد؟
براي تبلت بچه هست و كيفيت و عدم قطعي خيلي برام مهمه؟
مركز خريد اين نوع قطعات جمهوري هست يا وليعصر؟
با تشكر
سلام
من الان چند روزه در قسمت مربوط به تبلت memo pad7 سوال مطرح كردم ولي كسي جواب نداده. پس ببخشيد اينجا مي نويسم. من دنبال گيرنده ديجيتال بدون استفاده از اينترنت براي تبلتم ايسوس ممو پد 7 هستم.
مدل pt115 و pv500 رو ديدم...كدام مدل بهتره؟ يا مارك بهتري پيشنهاد مي دهيد؟
براي تبلت بچه هست و كيفيت و عدم قطعي خيلي برام مهمه؟
مركز خريد اين نوع قطعات جمهوري هست يا وليعصر؟
با تشكر
این دانگلهای بند انگشتی سه مدل هست که توسط شرکت فولاد رایانه (پروویژن) در بازار توزیع شدهنوشته شده توسط nazanin66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PT115
PT360
PV500
شما بهتره حضورا امتحان کنید که آیا روی تبلت/گوشی مورد نظر جواب میده یا نه. من PV500 رو کمتر از یکساله روی تبلت نوت 12.2 گهگاه استفاده میکنم اما روی گوشی یکی از دوستان که ظاهرا گالاکسی S3 می گفت هست نصب کردم شناسایی نشد
برای کار کردن این دانگل ها ابتدا لازمه برنامه ی pad TV رو از مارکت ها دانلود و نصب کنید
ضمنا چون این دانگل ها مقداری گرم میشن پس مصرف باتری رو بالا می برند ...
به قدرت امواج در محل استفاده بستگی داره. در بعضی شهرها و اگر نزدیک به فرستنده ی تلویزیون باشید با آنتن آویز کوچک خودش هم خوب میگیرهبراي تبلت بچه هست و كيفيت و عدم قطعي خيلي برام مهمه؟
در حالیکه در بعضی شهرها با هیچکدوم از سه آنتن داخل جعبش بیشتر از یکی دو شبکه رو نمیگیره. من توی خانه به آنتن هوایی وصل می کنم و کل شبکه های رادیو و تلویزیون رو میگیره
هیچکدوممركز خريد اين نوع قطعات جمهوري هست يا وليعصر؟
مرکز اصلیش فولاد رایانه به آدرس اینترنتی provision.ir هست که فروش آنلاین هم داره. البته آدرسش رو همون ولیعصر نوشته
ضمنا پشتیبانی نلفنی شون رو بی خیال شو چون طبق تجربه ی قبلی من اوضاعش زیر صفر هست و معمولا یک خانم احمقی که اطلاعاتش در حد یک آبدارچی بی حوصله هست گوشی رو برمیداره و خیلی اطلاعات داشته باشه همون قیمت رو میتونه درست بهت بگه و بس
در بی در و پیکر بودن شرکتشون همین بس که وقتی من قصد خرید کردم در یک روز سه بار قیمتش رو دیدم توی سایت عوض کرد! ضمن اینکه برداشته کل اطلاعات بیهوده ی توی صفحه ی PV500 رو کپی و توی صفحه ی PT360 پیست کرده در حالیکه 30 هزار ت تفاوت قیمت و شاید دو برابر تفاوت اندازه دارن! فایلی هم که بعنوان مشخصات فنی ضمیمه ی صفحه ی محصول کرده صرفا یک عکس تبلیغی از دانگل مذکوره!
دیگه وقتی شرکت اصلیش اینقدر مشنگ باشه توقعی از بازاری ها که صرفا عامل جزء فروش هستند نداشته باش!
ضمنا در این زمینه هر سوالی داشتی اول کل صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مرور و اگر لازمه همونجا بپرس
Last edited by 3274; 05-04-2015 at 22:26.
سلام
ممنون
من اون تاپيكم خوندم...ولي بتزم متوجه نشدم....بالاخره چي بخرم و از كجا؟
اون تاپیک برای کسب اطلاعات فنی بیشتر و رفع ابهامات قبل از خرید بود. پیشنهاد می کنم سوال و جوابها و پستهای فنی که اونجا داده شده رو دوباره مرور کن تا بعدا احیانا بمشکل نخورینوشته شده توسط nazanin66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حرید هم قبلا گفتم که
مرکز اصلیش فولاد رایانه به آدرس اینترنتی provision.ir هست که فروش آنلاین هم داره. البته آدرسش رو همون ولیعصر نوشته
درود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه رام ساده و سبک میخوام برای این تبلت
البته برای من x801 هست ولی فرقی با این مدل نداره لطفا بگید دقیقا از کجا شروع کنم تا با کمترین مشکل روبرو بشم
build number : simm-x801.v1.0.20130517
: basebadn ver :v1.0.1-b7
model :simm-x801
با تشکر از دوستان عزیز
به نام خدا
سلام دوستان
من می خوام سیستم عامل تبلتم رو دوباره نصب کنم
از سایت سازنده ش یه فایل به نام ALFAR706(V06) 20130710.img پیدا کردم و روشی هم گفته بود برای نصب
اما درست متوجه نشدم
تبلتم جت وی هست و مدلش هم همون طور که فایل نشون می ده alfar706
ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر
سلام
اندرويد 5 براي اين تبلت گلكسي تب 8.9 پي 7300 موجود هست؟؟ اصلا قابليت نصب داره ؟؟؟ براي نصب رام ميشه برنامه هايي كه نصب داريم رو بكاپ بگيره و نصب شده برگردونه اين همه برنامه رو نصب نكنيم دوباره؟؟؟
رام فعلي 4.0.4 هستش
سلام
اندرويد 5 براي اين تبلت گلكسي تب 8.9 پي 7300 موجود هست؟؟ اصلا قابليت نصب داره ؟؟؟ براي نصب رام ميشه برنامه هايي كه نصب داريم رو بكاپ بگيره و نصب شده برگردونه اين همه برنامه رو نصب نكنيم دوباره؟؟؟
رام فعلي 4.0.4 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)