سلام آپدیت 4.4.2 برای دستگاه شما منتشر شده
سلام آپدیت 4.4.2 برای دستگاه شما منتشر شده
[QUOTE=3274;8534196]شما از اینکه آیا آپدیت جدیدی براش هست یا نه پرسیدین که منم گفتم تنها راهش اینه از اون مسیر چک بشه. پس شخص دیگه ای جز خود شما نمیتونه جواب سوال رو بده
حتی ممکنه آپدیتی برای رام منطقه ی دیگه ای از این تبلت آمده باشه ولی برای رام منطقه ی تبلت شما نه
شما مطمئنید توی بخش انتخاب زبان، فارسی موجود نیست؟
اگر نیست باید برید به بخش دانلود فیرمویرهای این مدل و فیرمویر خاورمیانه رو دانلود و فلش کنید. اگر تابحال اینکار رو نکردین ببرین یک مرکز تخصصی[/QUOTE
ممنون از شما دوست عزیز
بله زبان فارسی رو نداشت
مطابق راهنماییتون به یه مرکز تخصصی بردم و الان فارسیش درست شده
اما هنوز ورژنش 4.2.2 هست و گفت آپدیت فارسیش نیومده.
اما من توی اینترنت دیدم که عده ای آپدیت 4.4 فارسی دارن
که البته نمیدونم به تبلت من هم میخوره یا نه
من شخصا با 4.4 مشکلی ندارم (شاید چون قبلش اصلا با اندروید کار نکرده بودم!!) ولی دارم توی انجمنهای مختلف چه اینجا و چه موبایلستان می بینم خیلیها که 4.2 تبلتشون رو به 4.4 آپدیت کردند بعدش پشیمون شده و دنبال دانگریدش به 4.2 هستند!
اگر عضو موبایلستان هستین به انجمن اختصاصی تبلهای لنوو هم رفته و اونجا طرح سوال کنید. طبعا خود لنوویی ها بهتر میتونن اونجا در هر زمینه ای که سوالی باشه بشما کمک کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه tab s 10.5 کدوم دیتا رو واسه بازیا باید دانلود بکنم؟
سلام اساتید من این تبلت رو دارم .کسی اطلاعی داره چطور میتونم اندروید 4.2.2 رو آپدیت کنم روی اون یا چطوری رام بزنم؟ آیا رام بزنم سرعتش پایین نمیاد .؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
تبلت lenovo مدل s5000-A دارم که گالری عکساش پاک شده.به حالت کارخونه هم برگردوندمش.
1- وقتی وصل میکنم به کامپیوتر به عنوان یه درگاه یو اس بی شناخته نمیشه که بتونم ریکاوری بکنم؟
2- نرم افزار ریکاوری خاصی داره؟
3- قبلا بردم برام فارسی کردن تبلت و این جزو روت کردن محسوب میشه؟
بادرودوخسته نباشید خدمت شما تبلت لنوو a5500hvبااندوید۴.۴.۲رو چه جوری روت کنم
ممنون میشم سریع جواب بدین بدجور گیر کردم
با سلام ودرود خدمت شما روش روت تبلت لنووa5500hvبااندروید4.4.2رو بیزحمت بذارین
قبلا از زحماتتون متشکرم
سلام من هم یه ماهی میشه که آپدیتش کردم زیاد فرق نکرده
درضمن از منوی تنظیمات..درباره تبلت..گزینه آپ گریت میشه به اندروید بالاتر ارتقاش داد
اما اگه اینکارو بکنی روتش سختتر میشه
با تشکر
با سلام .جدیدا تبلت لنووA10,7600 توسط گارانتی سازگار روت شده و با تغییراتی توانایی تماس تلفنی به اون اضافه شده ،دوستان کسی روش روت و افزودن این توانایی رو بلد هست ،با آموزش برای بقیه بذاره ،ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)