برای روشن شدنش هر کاری که بنظرم رسید انجام دادم مثل گرفتن همرمان دکمه پاور و ولوم منفی و یا دکمه پاور و ولوم مثبت و یا دکمه ریست همراه با ایتنها ولی نشد. دوستی گفت کابل باطری رو جدا کن و دویباره وصل کن که این راه هم جواب نداد
برای روشن شدنش هر کاری که بنظرم رسید انجام دادم مثل گرفتن همرمان دکمه پاور و ولوم منفی و یا دکمه پاور و ولوم مثبت و یا دکمه ریست همراه با ایتنها ولی نشد. دوستی گفت کابل باطری رو جدا کن و دویباره وصل کن که این راه هم جواب نداد
تنها راهش اینه که بدید گارانتی !
سنسور شتاب سنج من مشکل داره.میشه تعمیر کرد؟
مدل تبلت ؟ اگه مشکل نرم افزاری باشه باید با نصب رام جدید حل بشه و اگرنه بدید گارانتی .
اصلا تغییر زاویه نمیده یعنی ؟![]()
تبلت چینیه.رام که نداره.البته با super one click چند بار سعی کردم روت کنم.نکنه به خاطر اونه؟
تغییر زاویه میده ولی به سختی![]()
سلام.به کمک فوری احتیاج دارم.کابل usb رو وقتی به تبلتم و کامپیوتر وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.تا دیروز سالم بود.نمیدونم چرا اصلا نمیشناسش.فلش که بهش میزنم میخونه.اما کابل usb چرا کار نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز برند و مدل تبلت رو خواستم؟ نه به خاطر اون نیس ! مگه میشه رام نداشته باشه !
برند video yuandao مدل N70HD هست.رام داره ولی اموزش تعویص همش چینیه
آره چینیه اما میشه ترجمه کردعزیز این سیستم شتاب سنج , شامل یک کیت کوچیک در تبلت میشه که اینکارو به عهده داره . بنابر این شما حتما رام جدید که واسش اومد نصب کن ببین حل میشه یا نه اگه حل نشه مشکل سخت افزاری داره !
شما چینی بلدی؟
رام جدیدتر از جلی بین مگه هست؟الان 4.1 نصبه فکر نکنم جدیدتر بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)