کسی تاحالا ایم مدل یا A500 رو رامش عوض کرده و آپگرید انجام داده؟
مدیران و دوستان نکته خاصی ندارید که بهم بگید؟
کسی تاحالا ایم مدل یا A500 رو رامش عوض کرده و آپگرید انجام داده؟
مدیران و دوستان نکته خاصی ندارید که بهم بگید؟
سلام
لطفاً آموزش روت تبلت Acer Iconia Tab A501 رو بهم بگید؟
متاسفانه نه شبکه وایرلس پیدا می کنه تا وصل بشم و نه برنامه میتونم روش نصب کنم و سیم کارت ایرانسل هم روش جواب نمیده!
منتظر کمک شما هستم
اره فکر کنم همین باشه و اینکه فعلا رام ics براش نیومده البته کاستوم براش اومده
اموزش نصب رام استوک یعنی اصلی
1- فایل زیپ شده را اکستراکت کرده و فایل update.zip بدست آمده را در مموری کارت (میکرو اس دی ) کپی کنید
2- تبلت خود را خاموش کنید و سپس با نگه داشتن همزمان دکمه های volume down + power آن را روشن کنید در این هنگام رام (فایل update.zip) به صورت اتوماتیک (از میکرو اس دی) روی دستگاه شما فلش می شود
Last edited by rezaeipes; 21-12-2012 at 20:52.
سلام من یک تبلت Lenovo Idea pad K1 دارم می خوام اونو روت کنم، ولی درایورش مشکل داره نمیدونم باید چیکار کنم میتونین کمکم کنین؟
یک تبلت مدل Ampe s10 تک هسته ای با اندروید ورژن 4.0.3 چینی ارویجینال دارم
سایتش خیلی ضعیفه بعلاوه به زبان چینی هم هست
کسی میتونه کمک کنه چطوری روتش کنم
همینطور چطور میتونم به 4.1 آپدیتش کنم
(خودش خیلی کنده و 5 دقیقه طول میشکه تا بالا بیاد
توی سایتهای خارجی یه چیزیا نوشته بود اما هز هیچ کدوم نتونستم استفاده کنم)
اگر تبلت Axtrom-Axpad-V1 بخرم که روش اندرویید 4 داشته باشه میتونم خودم بعدا که ورژن های جدید اندرویید اومد؛ روش نصب کنم ؟
ضمنا تبلت های اندرویید؛ نرم افزارهای پاکت پی سی های اندرویید رو هم ساپورت میکنن ؟
سلام. من رمز تبلتم رو فراموش كردم. چيكار بايد بكنم. اگه راه درمونش نرم افزاريه لطفا راهنمايي كنيد.ممنون. مدل dimo 600
سلام.
از طرف اداره که من اونجا کار میکنم یه تبلت بهم دادن که یه نرم افزار روش نصب شده که مال خود اداره هست هر وقت تبلت را روشن میکنم همین برنامه به صورت خودکار اجرا میشه و هر وقت برنامه را میبندم دوباره اجرامیشه و تمام منو های تبلت بسته و قابل دیدن نیست خلاصه هیچ کار نمیشه باهاش کرد . به نظر شما چیکارش کنم که منوهاش باز بشه بدونه اینکه اطلاعات برنامه خوده اداره خراب بشه؟
سیستم عمل :اندروید 4.0.1
مدل :mid-x18 چینی
Last edited by mrk1365; 21-01-2013 at 23:31.
سلام دوستان
بنده یه تبلت Archos 7.0(250Gb دارم
میخوام اندروید 4 رو روش نصب کنم
میشه کمکم کنید؟
ممنونم ازتون
سلام میشه آموزش روت کردن n8000 سامسونگ رو قرار بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)