بازی بسیار جذاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدتیست برای تبلتهایی با پردازنده Tegra عرضه شده ولی روی بعضی تبلتهای دیگر هم قابل اجراست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بسیار جذاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدتیست برای تبلتهایی با پردازنده Tegra عرضه شده ولی روی بعضی تبلتهای دیگر هم قابل اجراست
Last edited by F R E E M A N; 30-01-2012 at 20:52.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی اکثر تبلتهای اندرویدی قابل اجراست
Last edited by F R E E M A N; 31-01-2012 at 10:07.
بچه ها به نظر شما این بازی های آندوریدی گرافیک بالا می تونه در مقابل بازی های PSP برتری داشته باشه؟
سلام
من پلاگین های ChainFire 3D رو که دوستمون گفت نصب کردم.
میشه بازیهای Nvidia Tegra رو برای tab p1000 معرفی کنین که دانلود کنم؟
دوست دارم اچ دی باشه . اون بازی ها چه جوریاس؟ خیلی خفنه؟
منتظرم بدجور. ممنون.
سلام .
مدیران خواهش میکنم به این بخش سر بزنید
من بازی بک استاپ رو دانلود کردم اینهمه دیتا رو .
بازی رو نصب کردم ولی توی پوشه گیمز توی گیم لافت هیچ پوشه ای درست نکرد.
با این حال من همین فایلها رو از زیپ در آوردم و توی همین پوشه ای که معرفی شده واسه اس دی کارد کپی کردم.
ولی بازم بازی اجرا نمیشه . وقتی می ری توی بازی و گزینه بله رو می زنی میره توی تنظیمات وای فای.
لطفا کمکم کنین.
دوست عزیز بازی تخته نرد با گرافیک بالا سراغ داری؟ واسه تب 10.1...مرسی
سلام...من samsung tablet 7510 دارم که sd نداره... این فایل دیتا Brothers In Arms II گرفتم...حالا چطوری بریزم توش؟ از rar بازش کنم؟ و کجا بریزم؟
اینجا کسی پاسخگو نیست
دوستان یک بازی هست که یک سری گوی هست که با اشعه قرمز با هم متصل هستند و باید این گوی ها رو طوری قرار بدین که این اشعه ها با هم برخورد نکنن....
فکری هست
اگر دارید واسه دانلود بزارید
ممنون
بازی رو اکسترکت کنید و منتقل کنید به حافظه دستگاه و با فایل منیجر از اون تو نسب کنیدنوشته شده توسط best [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)